KUU Lipa iz Gornjeg Mihaljevca održava redovnu godišnju skupštinu

gornji mihaljevec kuu lipa

Kulturno umjetnička udruga “LIPA” Gornji Mihaljevec, održala je redovnu godišnju Skupštinu u općinskoj vijećnici Općine Gornji Mihaljevec. Goste i članove KUUL Gornji Mihaljevec je na početku Skupštine pozdravila predsjednica udruge Jasenka Novak, a potom je iznijela godišnje izvješće o radu. Prošla godina je bila izuzetno aktivna i uspješna za udrugu, a s ponosom je istaknut nastup na prošlogodišnjem KAM-u u Prelogu, gdje je udruga s predstavom „Se je to život“ pobijedila, te je predstavljala Međimursku županiju na 57. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Pazinu. Potom je Skupštini podneseno financijsko izvješće, koje je pokazalo da su cjelogodišnji uspjesi i aktivnosti provedeni s minimalnim sredstvima od samo 17.694,00 kn. Godišnje i financijsko izvješće je jednoglasno prihvaćeno, kao i plan rada za tekuću godinu.

Skupština je provedena u svečarskom ozračju, obilježivši i 15. godišnjicu postojanja, naime KUUL Gornji Mihaljevec je osnovana 19.04.2003. godine. Gosti na Skupštini su bili Milovan Horvat sa suprugom, voditelj mješovitog pjevačkog zbora

„Sveti Juraj na Bregu, Nenad Novak, predsjednik Nogometnog kluba „JEDINSTVO“ Gornji Mihaljevec, Željko Tomašić sa suprugom, Predsjednik „PINKLECA“ – zavičajnog društva Međimuraca Karlovačke županije i voditelj Savjetovališta potrošača Međimurske županije i Goran Lovrec, načelnik Općine Gornji Mihaljevec. Gosti su na kraju Skupštine prenijeli pozdrave svojih udruga, sa željama za nastavak i unapređenje suradnje, a Načelnik Općine je istaknuo značaj aktivnosti KUUL Gornji Mihaljevec na poboljšanju kulturne osviještenosti građana Općine.

Ostavi komentar