Kupujte u Galeriji sjever i osvojite svoj dio nagradnog fonda od 4.000 EUR!

Ovog adventa, Galerija Sjever donosi vam priliku da osvojite vrijednu nagradu iz nagradnog fonda od 4.000 EUR! U sklopu proslave desetogodišnjice i adventskog darivanja, pozivamo sve posjetitelje da sudjeluju u našoj nagradnoj igri kao poklon za vašu vjernost.

Kako sudjelovati u nagradnoj igru?

Kupnja u Galeriji Sjever: Svaki kupac koji izvrši kupnju u Galeriji Sjever u bilo kojem dućanu između 1. i 22. prosinca, može sudjelovati u nagradnoj igri. Ne zaboravite sačuvati svoj račun!

Slikanje računa: Slikajte svoj račun i posjetite https://galerijasjever.hr/nagradna-igra/ te uploadajte svoj račun na predviđenom mjestu. Uz to, popunite potrebne informacije kako biste se registrirali za sudjelovanje. Svaki kupac može sudjelovati s jednom prijavom.

Pratite izvlačenje: Sretni dobitnici će biti izvučeni 23. prosinca. Ostanite u tijeku s objavama na našoj web stranici i društvenim mrežama.

Velike nagrade vas čekaju

Prva nagrada: 2.500 EUR za potrošnju u Galeriji Sjever.
Druga nagrada: 1.000 EUR za potrošnju u Galeriji Sjever..
Treća nagrada: 500 EUR za potrošnju u Galeriji Sjever..

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da postanete jedan od sretnih dobitnika. Uz nagradnu igru, očekuje vas bogat program, odlični popusti i događanja tijekom cijelog adventa.

Galerija Sjever je mjesto gdje zajedništvo i slavlje dolaze na prvo mjesto. “10 godina zajedno. Hvala vam.”

Posjetite https://galerijasjever.hr/nagradna-igra/ za više informacija o nagradnoj igri i pratite Galeriju Sjever na društvenim mrežama za najnovije vijesti i događanja.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE