KRENULA Zimska sniženje u Trgovačkom centru Lumini: Vrući popusti do 70 posto!

Krenula su zimska sniženja u Trgovačkom centru Lumini. Brojne trgovine nude velik broj proizvoda po zaista vrućim cijenama. Na sniženju možete naći sve od odjeće i obuće, do kućnih potrepština i proizvoda za ljepotu i zdravlje.

Od modnih brendova svakako treba istaknuti trgovine H&M, New Yorker, Women`secret, Europa 92, C&A i Sinsay gdje vas odjevni komadi čekaju sniženi i do 50 %.

Među najveća sniženja spadaju i popusti u trgovini Planet obuća do 60 % i Galeb do 70 %. Ako ste u potrazi za zimskim čizmama svakako svratite u Deichmann koji daruje do 50 % popusta ili u Top Shop gdje vas čeka do 50 % popusta na odabrane Walkmaxx modele.

Za muške snage sniženja su pripremili Galileo i Jeordie`s, dok je za mame i tate trgovina Ciciban pripremila čak 40 %, a Baby Center do 50 % na odabranu odjeću i 30 % popusta na obuću.  Sportaše čeka popust do 40 % u trgovini Adidas te 50 % u trgovini Sport Vision.

Posteljina.hr nudi 60 % popusta na odabrane posteljine, a Gethaldus 30 % na sunčane naočale. Zimskim sniženjima se pridružuju trgovine Müller, Bipa, s.Oliver, Tom Tailor i mnogi drugi, tako da po vrućim cijenama možete naći za svakog ponešto.

Ostavi komentar