Košarka je ljubav koja nikad neće nestati iz mojeg života

Kada se bilo gdje u Međimurju , ali i šire u Hrvatskoj spomene Štef i košarka, vjerujemo da ne treba posebno objašnjavati na koga se misli. Naime, Stjepan Štef Novak iz Čakovca od djetinjstva je zaljubljenik u košarku koju je počeo igrati već u prvom razredu osnovne škole, a njegov rad s mladim košarkašima nadaleko je poznat i prepoznat.

Prvi trener i čovjek koji me uveo u svijet košarke je moj ujak Branko Hajdinjak – Pajo. Bilo je to u Trećoj osnovnoj školi u Čakovcu kada smo mlađi brat i ja doživjeli prvi susret s košarkaškom loptom, a ta ljubav traje sve do danas. Naravno, u toj dobi klinci se možda i traže u nekoliko sportova. Tako sam i ja jedno vrijeme do kraja osnovne škole čak trenirao i nogomet u NK Međimurju, probao sam i odbojku, ali košarka je zapravo kao prva ljubav ostala na kraju jedina, otkrio nam je na početku njegove košarkaške priče Štef ili Štefek, kako ga svi znaju i zovu. 

Cijeli članak našeg suradnika Siniše Obadića pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 12. lipnja, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

Ostavi komentar