Koliko će građani potrošiti na božićne poklone?

Vrijeme Božića je i vrijeme darivanja. Iako bi božićni pokloni trebali biti skromni i od srca, znamo da je prosinac mjesec u kojem se puno troši. Uz poklone, troši se na pripremu blagdanskog stola, kolače, bor te na božićne ukrase. Pitali smo građane koliko će potrošiti na božićne poklone. Većina će se isprsiti i ove godine potrošiti isto ili čak i više nego inače, dok ima onih koji će darivanje svesti na simbolično, baš u duhu Božića.

Melita Manjkas Bacinger, Šandorovec – Još nisam obavila božićni šoping. Planiramo potrošiti manje nego proteklih godina, nažalost. Zbog kompletne situacije treba neke novce ostaviti i sa strane. Ako se nađe nešto novaca za sa strane. Planiramo potrošiti oko 500, 600 kuna. Ovisno o željama ukućana i dragih nam ljudi. 

Ana Kordiš, Virovitica – S obzirom na to da sam trenutno nezaposlena, ove ću godine potrošiti manje nego inače. Važno mi je da poklon kupimo sinu koji ima 3 i pol godine, da se barem on razveseli. Muž i roditelji će dobiti skromni poklončić, ali od srca.

Vlado Vadlja, Čakovec – Žena je više organizirana što se tiče poklona. Ja sam ateist, tako da mi Božić ništa ne predstavlja. Ništa posebno ne slavimo. Meni je to normalan dan. A kad su pokloni u pitanju, više sam od onih koji vole poklanjati, nego primati poklone. 

Što kažu ostali građani pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete nabaviti diljem Međimurja, od petka 18. prosinca!

 

Ostavi komentar