Kolegij gradonačelnika Mursko Središće je odlučio kome idu donacije

Dražen Srpak, gradonačelnik Murskog Središća.

Kolegij gradonačelnika Mursko Središće donio je sljedeće zaključke koje objavljujemo u nastavku:

BDC d.o.o. – prihvaća se ponuda za uslugu prijave i provedbe projekta u sklopu poziva na dodjelu bespovratnih sredstava C3.1. R1- I1.1. Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova.

NK Torpedo Križovec – temeljem Ugovora o financiranju projekata i programa odobrava se isplata kapitalne donacije u iznosu od 15.000 kuna i tekuće donacije u iznosu od 10.000 kuna za potrebe kupnje kosilice te za potrebe plaćanja režija, održavanje igrališta i prostorija kluba.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Mursko Središće – odobrava se isplata novčanih sredstava u iznosu od 20.000 kuna za potrebe redovnog poslovanja društva te 20.000 kuna za potrebe nabavke opreme za rad s djecom:kacige,brentače, oznake.

ŠRD Mura Mursko Središće – temeljem Ugovora o financiranju projekata i programa odobrava se isplata kapitalne donacije u iznosu od 30.000 kuna te isplata polovice sredstava tekuće donacije u iznosu od 20.000 kuna.

NK Rudar – temeljem Ugovora o financiranju projekata i programa odobrava se isplata tekuće donacije u iznosu od 50.000 kuna za potrebe podmirenja troškova energenata, održavanja igrališta te nastalih troškova natjecanja u 3. HNL.

Hrvatska gorska služba spašavanja,Stanica Čakovec – temeljem Sporazuma odobrava se isplata financijskih sredstava u visini od 0,50 lp po stanovniku.

Zadužuje se Upravni odjel za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove za pokretanje postupka jednostavne nabave za obavljanje nadzora nad radovima na rekonstrukciji Selske ulice u Murskom Središću s izgradnjom parkirališta na autobusnim peronima.

Zadužuje se Upravni odjel za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove za sadnju cvijeća na Gradskoj upravi, balkonu i ogradama Centra za kulturu Rudar te mostovima na području grada. (GMS)

 

Ostavi komentar