Kockići iz dječjeg vrtića Maslačak u čast Vatrenih

Kockići
Dobili kockaste majice i naučili kako su važe bile pobjede Vatrenih na nogometnom prvenstvu

Na današnji dan, 16. srpnja, prije godinu dana Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji  priredila nam je veliku radost. Postali su srebrni, ali za nas zlatni. Pobjedila su Nigeriju, Argentinu, Island, Dansku, Rusiju i Englesku dok su u finalu bili uspješniji Francuzi te su se okitili naslovom svjetskog doprvaka. Izabranici Zlatka Dalića ispisali su nove stranice domaće sportske povijesti osvajanjem drugog mjesta, što je najveći uspjeh hrvatskog nogometa,a srebro koje su osvojili je zapravo bilo zlatnog sjaja ,ujednilo je Hrvatsku i dalo je nemjerljiv doprinos u promociji Hrvatske i turizma.

Povodom obilježavanja obljetnice toga velikoga uspjeha Vatrenih gradonačelnika Murskog Središća, Dražena Srpaka,   posjetila su djeca iz Dječjeg vrtića Maslačak zajedno s ravnateljicom i odgojiteljicama kako bi se prisjetili tog dana koji je ujedinio cijelu naciju ponosom i srećom. Gradonačelnik Dražen Srpak djeci je darovao navijačke majce s kockicama  te ih podsjetio na uspjeh reprezentacije i kako se prije godinu dana bodrilo reprezentaciju u najsjevernijem gradu.

Djeca su bila oduševljena kockastim majicama i zasigurno su to budući vatreni navijači. A kad je već bila prigoda malo se naganjala lopta.Gradonačelnik se trudio ali pobijedili su “kockići”.Na kraju druženja osvježili su sa sokovima i keksićima.

 

Ostavi komentar