Klasika iz Domašinca: Pri izradi fasade, uložite u kvalitetne materijale!

klasika fasade domašinec

Dobra fasada zahtijeva ulaganje koje investitor mora ozbiljno shvatiti želi li kvalitetnu fasadu koja će mu dugoročno smanjiti račune za grijanje i povećati vrijednost kuće.

Klasika iz Domašinca savjetuje ulaganje u dobar materijal

Mnogi pri izradi termo fasade biraju materijale srednje ili slabe kvalitete nepoznatih ili nerenomiranih proizvođača, a kako bi što više uštedjeli. Klasika koristi Henkelove proizvode, no vrlo se lako prilagode klijentu i nabave materijal koji investitor želi, no izbjegavaju nepovjerljive proizvođače. Istom se mišljom vode i pri izradi fasade, odnosno vlastitim rukama. Nakon rada u Njemačkoj i skupljanja iskustva na stranim gradilištima, vlasnik Ivica Ferenc iskušao se u vođenju vlastitog tima od čak 12 ljudi, što se do danas smanjilo na 4 kvalitetna i pouzdana “meštra” za fasade koji vrlo odgovorno pristupaju poslu i odrađuju istovremeno jedan objekt, a tek nakon završetka sele na drugi. Poslu i komunikaciji s investitorom pristupaju vrlo korektno i ne žele uzimati previše projekata za koje unaprijed znaju da ih neće moći odraditi. Upravo zbog toga uživaju ugled i slove kao fer izvođači radova.

Za 200-250 kvadrata treba im dva do tri tjedna

Iako bi u ovom trenutku mogli zaposliti i do 20 novih djelatnika, ne žele pribjegavati zapošljavaju uvozne radne snage već vjeruju kako s kvalitetna četiti zaposlenika mogu obavljati onoliko posla koliko mogu primiti. Uz to, izbjegavaju terenske poslove jer u Međimurju ima dovoljno posla za njih i radije ostaju raditi na domaćem terenu. S četiri trenutna zaposlenika mogu u dva do tri tjedna završiti fasadu od 200-250 kvadrata.

Povjerljivi partner za fasadu

Klasika iz Domašinca povjerljiv je i pouzdan partner za vašu fasadu, a možete biti sigurni da će posao odraditi kvalitetno i stručno. Kontaktirajte ih na broj 098/900-2692 i dogovorite prvi slobodni termin za izradu nove fasade.

Ostavi komentar