KAMO ZA VIKEND: Zabavite se na rođendanu Patrixa i udruge Kalinka

Steiner EKV Tribute Band
Steiner EKV Tribute Band

Još jedan obećavajući vikend je pred nama. “Bablje ljeto” još će potrajati, a lepeza raznolikih događanja zasigurno će vas privući da izađete. Donosimo izbor programa koja vrijedi uvrstiti u vaš vikend-hodogram.

Patrix BAR dva dana slavi sedmi rođendan

Dva dana zabave očekuje vas u Patrix BAR-u. Zabava počinje danas (petak, 20. listopada) u poslijepodnevnim satima kada će za odlično raspoloženje na after work druženju biti zaduženi Srejo&Son. U večernjim satima zabavite se uz Trio Trnje (live acoustic).Drugi dan rođendanskog programa, u subotu, 21. listopada, u prijepodnevnim satima donosi “morning surprise”, a navečer slijedi odlična zabava uz The Blondes.

Ovog petka sjajna rock večer u Metalcu uz Steiner

Ovaj petak u industrial bar Metalac dolazi naš domaći, a jedini EKV tribute band u Hrvatskoj, Steiner EKV Tribute Band. Na repertoaru će biti brojni hitovi grupe EKV koji će vas vratiti u njihovo razdoblje te pobuditi mnoga sjećanja i uspomene.

stripoblacakFestival stripa i druženje sa slovenskim strip crtačima

Udruga STRIPoblaČAK domaćin je četvrtog po redu festivala stripa. Festival počinje u petak, 21. listopada projekcijom filmova na temu slovenskih crtača stripa.„Državljanin Diareja ili tko je Tomaž Lavrič“ i “Kad crte govore”. U subotu s početkom u 10.30 sati bit će otvorenje izložbe glavnog gosta festivala Zorana Smiljanića. Nastavnica predškolskog odgoja Paule Zuzel nakon otvorenja izložbe vodit će likovnu radionicu. Paralelno sa subotnjim programom održavat će se i sajam stripa. U nedjelju, 22. listopada slijedi otvorenje skupne izložbe sedmorice slovenskih strip autora: Miki Muster, Kostja Gatnik, Tomaž Lavrič, Zoran Smiljanić, Bernard Kolle, Dušan Kastelic i Igor Ribič.

Na Maloj sceni proglašenje pobjednika Susreta ASSITEJ

Čakovečka publika imala je priliku od 16. do 20. listopada uživati u kazališnim predstavama 20. Susreta profesionalnih kazališta za djecu i mlade HC Assitej u dvorani Centra za kulturu Čakovec. Svi zainteresirani pozvani su i na proglašenje pobjednika na Maloj sceni “Vinko Lisjak” u petak 20. listopada s početkom u 20 sati. Stručni žiri u sastavu Olja Lozica, Petra Mrduljaš Doležal i Dario Harjaček dodijelit će nagrade najuspješnijim predstavama u više kategorija. Za dobro raspoloženje nagrađenih, gostiju i posjetitelja pobrinut će se DJ Alen.

udruga Kalinka
Udruga Kalinka

Deseti rođendan Udruge Kalinka u CZK Čakovec

Udruga ruskog govornog područja u Međimurju „Kalinka“ obilježava deset godina postojanja i rada. Svečanost će biti održana u subotu, 21. listopada, u Centru za kulturu Čakovec s početkom 17 sati. Program obilježavanja godišnjice ostvarit će se uz sudjelovanje Ansambla Kalinka, Gradskog zbora J. Š. Slavenski, KUD-a Žiškovec i Ukrajinske folklorne skupine UKPD “Andrij Pelih” Šumeće. Udruga “Kalinka” poziva sve neka se pridruže zajedničkoj proslavi.

Jesenski kros Međimurja u Perivoju Zrinski

Atletski klub Međimurje poziva na tradicionalni Jesenski kros. Natjecanje će se održati u subotu 21. listopada s početkom u 11 sati u Perivoju Zrinski. Na njemu će sudjelovati učenice i učenici osnovnih i srednjih škola Međimurja te polaznici vrtića. Dođite i podržite trkače.

Kula u čakovečkom Fox-baru

Subotnju večer, 21. listopada provedite u Fox-baru gdje gostuje čakovečki bend Kula. Ovaj bend iza sebe ima više od četiristo koncerata, a u svojim nastupima interpretira klasike hard rock žanra, kao što su Led Zeppelin, Van Halen, Jimi Hendrix, ima prostora i za imena kao što su ZZ Top ili Ozzy Osbourne, te nešto novije bendove, primjerice, Wolfmother, Jet, The Cult…Odlična rock zabava zajamčena!

Neda Horvat
Neda Horvat

 

Likovna kolonija “Zrinski 22” u Čakovcu

U Domu amatera u 9 sati započet će likovna kolonija “Zrinski 22” na temu života obitelji Zrinski. Sudionici će slikati do 14 sati u Domu amatera ili u perivoju Zrinski ovisno vremenskim uvjetima. Na likovnoj koloniji sudjeluju Gabrijela Binder, Dubravka Novak, Nada Gorupić, Toni Fažon, Dragutin Hajdarović, Božena Hajdarović, Lidija Jelena Jurčec, Mladen Palić, Vera Lipović, Mihajlo Mihajlov, Dragović Ljubica, Pongrac Franciska, Krešimir Novak, Neda Horvat, Dubravka Mijatović, Emilija Horvat, Vanja Vidović Smolić, Dino Branilović i Šarić Stjepan. Dođite i družite se sa likovnjacima.

 

Ostavi komentar