Još 3 dana do Forestlanda! Nabavite na vrijeme svoju ulaznicu za najveći festival u regiji!

forestland

Ostalo nam je nekoliko dana do početka najvećeg festivala na sjeveru Hrvatske. Forestland će idućeg vikenda ugostiti preko 60 artista, na tisuće posjetitelja i u 48 sati ostaviti vam nezaboravne uspomene.

Na sedmi #Forestland dolaze DJ-i iz čak osam zemalja Europe, ali i jedna DJ-ica iz Koreje. S Dalekog Istoka već nekoliko godina dolaze artisti i glazbenici u Međimurje, a kako im se svidjelo popratite na videu Jina koji je na Forest stigao iz Hong Konga sa Yakksom iz Tokia.

Po sedmi puta se Forest vraća u Međimurje, sedam je godina prošlo od prve ideje do danas. Tisuće partijanera već godinama odabire odlazak u “šumicu”. Na čak 6 hektara površine smjestio se Forestland. Šumica okružena hrastom, bukvom, ali i poljima tek procvalog suncokreta oduševit će i najzahtjevnije lovce na instagram fotku ljeta, ali i ljubitelje afterwork, ili samo “after” druženja na otvorenom.
Seven je i službena himna festivala, a napravio ju je Nizozemac Lawrence Apaga.
Šest festivala je iza nas. S nama su nastupali Mahmut Orhan, DubVision, Sick Individuals, ali i stotine regionalnih, međunarodnih DJ-eva, etabliranih, mladih, od Meksika do Japana.

Visokih 5, Hrabra petorka, Pet veličanstvenih, Pet simpatičnih ili kakve god epitete pripisivali dečkima od trapa, High5 predvode novi konceptualni dio Forestlanda. Po prvi puta će u šumici ekipa imati tvrdi “Forest” live act. Rekli bi “Mama ja sam uspio”, al to će vam otpjevati ova petorka, uz podršku Slovenaca “Matter” i ponekog našeg repera.

Četiri: Točno toliko dana ostalo je do početka “foresta”. Sunce, pun mjesec, ali i tisuće duša bit će kao jedno jer Forestland je više od festivala, Forestland je obitelj, a dio šumske obitelji je i HEP koji se brine za električnu atmosferu najvećeg festivala na sjeveru.
Kad si na sjeveru..

Tri: Ne bi bilo loše niti odmoriti, a #Forestland ovog ljeta je pripremio urbani odmor u čakovečkom Castellumu, ili pak odličan termalno – aktivni odmor u Termama Sveti Martin. U nedjelju u podne, nakon završetka festivala selimo se na After After na bazene uz koktele…

Dva: Na samo stotinjak kilometara od Zagreba i Ljubljane smjestilo se Brezje, pitoreskno mjestašce na samom sjeveru Hrvatske. 48 sati glazbe je odlična prilika za napuniti baterije daleko od gradske vreve velegrada. Dobri ritmovi, odlična atmosfera i program koji traje od petka do nedjelje u podne omogućit će vam punjenje baterija za ostatak ljeta.

I za kraj budimo realni… ovo je najbolja pozivnica za ljeto u Međimurju!

Ostavi komentar