Na Jesenskom krosu najbolja bila III. osnovna škola Čakovec

Jesenski kros

Dvadeset i šesti kros u čakovečkom parku održan je 21. listopada po sunčanom i toplom vremenu što je doprinijelo i odličnom odazivu.

Naime, travnatim stazama u Perivoju Zrinskih trčalo je gotovo 900 učenika i učenica te polaznika vrtića. Cilj koji si je zadao organizator krosa, Atletski klub Međimurje, a to je stalno povećanje broja sudionika, iz godine u godinu se ostvaruje, a od 2005. godine do danas broj trkača mnogostruko se povećao.

Ovogodišnji Jesenski kros imao je stare i nove pobjednike, ali u konačnici su pobijedili svi oni koji su pretrčali zadanu dionicu i prošli ispod natpisa “cilj”.

Ipak, borbe za odličja u nekim su utrkama digle na noge mnogobrojne navijače, a izjednačena borba bila je i za naslov najuspješnije škole. Ovu titulu ponijela je III. OŠ iz Čakovca čiji su učenice i učenici osvojili tri zlatne, jednu srebrnu i dvije brončane medalje.

S po dvije zlatne medalje pri samom je vrhu čak pet škola, i to: I. OŠ Čakovec, II. OŠ Čakovec, OŠ Šenkovec, OŠ Domašinec i OŠ Mursko Središće.

Naravno, treba spomenuti i one koji su do sada uvijek pomagali u organizaciji: pokrovitelji Grad Čakovec i Međimurska županija te glavni sponzor Privredna banka Zagreb. Uz Atletski klub Međimurje u provedbi su neizostavnu ulogu imali i suci Zbora atletskih sudaca Međimurja.

Kompletne rezultate utrki i još puno fotki nađite OVDJE.

Ostavi komentar