Jesenske nezaboravne zabave u Podroomu započinju već ovaj vikend!

podroom

Još jedan jesenski četvrtak je pred nama, što znači da je vrijeme za još jedno Podrumarenje! Naša vinska priča sve je ugodnija i posjećenija, pa tako i ovog četvrtka nastavljamo u veseloj atmosferi uz Tamburaški Sastav “Prim” i Vina Novak. Poznati po kvalitetnom okusu i bogatoj ponudi, pobrinut će se da i ovo Podrumarenje provedete na najbolji mogući način!

#PodroomClubbing ide dalje. Naravno, nismo izostavili ljubitelje elektronske glazbe. I to ne tradicionalnim clubbingom, već proslavom rođendana jednog od ponajboljih regionalnih DJ-eva // Arien \\. Sa nama je u subotu, 14. rujna 2019. godine s početkom u 21:00 sati. Glavna je stavka „Bass House“, baca ritmove i „Electro house, Hardstyle, Psytrance, Dubstep i Trap“, za svakog ponešto. Njegov potencijal prepoznat je putem jednog od najboljih hrvatskih festivala „Forestland“, te je tako i u uskoj suradnji sa domaćom pjevačicom Žanamari sa kojom je napravljena pjesma „Uragan“. Napomenimo, Arien je i u suradnji sa jednom od najpoznatijih diskografskih kuća „Universal Music Group“. Ulaz je besplatan.

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Club-a. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu.

Ostavi komentar