Javni poziv za sudjelovanje na Danima Međimurske županije

Dani Međimurske županije

Međimurska županija ove godine planira puna tri tjedna  posvetiti obilježavanju 30. travnja i 6. Spomendana na Zrinske i Frankopane. Dani Županije će se ove godine obilježavati od utorka, 18. travnja do utorka, 9. svibnja s naglaskom na kulturu baštinu, turizam i iznimno bogatu povijest.

Zbog toga je iz Županije upućen Javni poziv svim zainteresiranima da se jave na Javni poziv do 28. veljače za sudjelovanje u Danima Međimurske županije kako bi  obilježavanje pretvorili u festival vrednovanja svoje lokalne zajednice i učinili još boljim, kreativnijim i inovativnijim.

Međimurska županija odlučila je u slavlju Dana Međimurske županije povezati sve one koji svojim radom, umijećem i prepoznatljivim međimurskim štihom žele biti dio trotjednog obilježavanja.

Svatko tko želi biti dio Dana Međimurske županije 2017. može svoje sudjelovanje prijaviti na sljedeći način: http://medjimurska-zupanija.hr/2017/02/01/javni-poziv-za-iskazivanje-javnog-interesa-za-sudjelovanje-u-manifestaciji-dani-medimurske-zupanije-2017/.

Ostavi komentar