Jasmina Hadela 10.prosinca u Čakovcu održava konferenciju “Roditeljstvo, karijera i svoje JA: Podržana u životnim zaokretima”

Centar za rani razvoj u djetinjstvu Jasmine Hadele, međimurske magistre ranog predškolskog odgoja i obrazovanja i doktorandica Pedagogije te poduzetnice koja je u autorica opsežnih online programa za roditelje, ali i za žene, ovog će vikenda proslaviti treću godinu svog djelovanja, a idući tjedan (10. prosinca ) velikom konferencijom Roditeljstvo, karijera i svoje JA: Podržana u životnim zaokretima proslaviti uspjehe Jasmine i više od 500 klijenata koji do sada prošli kroz njene grupne i individualne programe, koliko uživo toliko i online.

‘’U tri godine centra uspjeli smo radom centra dotaknuti živote mnoge. I upravo su kvalitetniji životi tih obitelji, tih žena i te djece ono što je najbolja i najjasnija slika mog rada.’’ – objašnjava Jasmina dok provodi posljednje pripreme za konferenciju u hotel Castellum u Čakovcu. Zagreb, kaže, nije bio opcija za njeno slavlje jer kada slaviš rođendan – ljude pozivaš kod sebe pa će njeni gosti pristići iz brojnih gradova – od Amsterdama, Zagreba pa sve do Beograda.

‘’Bit će to slavlje, ali i edukacija u jednom. Ne bih ja bila ja da im ne dodam vrijednosti koje će im služiti cijeloga života. Kao misao vodilju ove konferencije odabrala sam riječ PODRŽANA jer upravo ona najbolje oslikava rad centra kroz posljednje tri godine. I jer je svakoj ženi lakše kada je, i u poslu i u majčinstvu i svom autentičnom bivanju, podržana.

Jer je najmoćnije, najsnažnije što možeš učiniti za sebe ili za drugu osobu jest da se osjeća podržano s punom vjerom. Jer mislim da svaka od nas zaslužuje svoju minutu aplauza i bezuvjetnu podršku. Za bilo što. I uvijek, ama baš uvijek, ima je pravo tražiti glasno.’’ – ističe Jasmina koja će, od okupljanja pa sve do velikog finala na svečanoj večeri, zajedno s svojim gostima, otvarati teme roditeljstva, karijernih izbora i autentičnog života kao magičnog trokuta u životu žene 21. stoljeća.

Dakako, na konferenciji će u Međimurje navratiti i gosti, Jasminini suradnici, krug ljudi koje, kako sama kaže, ima čast zvati svojim suradnicima. Konferenciju će otvoriti vlastitim predavanjem, retrospektivom i lekcijama iz prve tri godine poduzetništva i osobnog rasta, a potom će joj se u panelima pridružiti i ostali.

U prvom panelu Ivana Bunčić i Mia Žilić govorit će o izazovima koje donosi perfekcionizam i burnout, a, nakon pauze za kavu i ručak, Nikola Petrović, u online prostranstvima poznatiji kao Sasvim digitalno, govorit će o promjenama koje vode ka sretnijem životu. Privatne i poslovne, hrabre i manje hrabre, iskorake komentirat će Mirjana Lisjak, Ivana Granić Vican i Tea Čizmek Mesarić. Prvi dio konferencije zaokružit će se druženjem i umrežavanjem, a potom će se, uz Nikolino i Jasminino predavanje, otvoriti VIP dio konferencije sa svečanom večerom.

Uz fantastične sponzore, goste čekaju i poklon paketi, a u maniri pravog slavlja čeka ih i zajednički ručak te večera. ‘’Bit će to slavlje i uvod u sve što Centar priprema za svoju četvrtu godinu. I nama slijede zaokreti i ovom konferencijom. Otvorena srca veselim se daljnjem rastu.’’ – ističe Jasmina čije prve tri godine su, vjerujemo, samo početak.

Karte za konferenciju moguće je kupiti ovdje, a dostupne su Basic ulaznice za dnevni te VIP ulaznice za dnevni i večernji program.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE