Jan Kerekeš: Neizmjerno se veselim rođenju kćeri Une

Jan Kerekeš poznati je glumac, pjevač (Cold Snap), tekstopisac, redatelj glazbenih spotova, a od nedavno i kazališni redatelj te redatelj i producent reklamnih marketinških sadržaja za televiziju, radio i društvene mreže. 

Njegov put prema glumi i kazalištu krenuo je još za vrijeme školskih dana. U osnovnoj školi počeo je pisati, a u srednjoj glumiti u kazališnoj družini Teatron. Sve je to vodilo do upisa na Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu. Tada je postalo ozbiljno. Danas vodi vlastitu umjetničku organizaciju Kerekesh Teatar sa šest zaposlenih osoba, 20 stalnih suradnika i s najviše gostujućih predstava u Hrvatskoj. 

Osnovao je i brojne manifestacije s Kerekesh Teatrom, a među njima i najposjećeniji kazališni festival u Hrvatskoj Tjedan smijeha. Iza sebe ima i bogato glazbeno iskustvo, više od 15 godina je prisutan na europskoj sceni alternativne glazbe. U svemu tome, kaže Jan, ne bih uspio bez svoje obitelji i najbližih suradnika. U razgovoru za Međimurske novine Jan otkriva razne aktualnosti i zanimljivosti iz glumačkog svijeta. 

Veliki zanimljivi intervju pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete kupiti na brojnim prodajnim mjestima diljem Međimurja od petka, 6. studenog!

 

Ostavi komentar