Izletište Fusek idilična oaza na Šetnici svete Barbare

Izletište Fusek na šetnici svete Barbare

Skela bar počeo s radom i doprinosi ugođaju vikenda u prirodi.

Šetnica svete Barbare ponos je Murskog Središća i biser uz rijeku Muru koji svake godine posjećuje sve više izletnika i rekreativaca. Svake godine plijeni novim sadržajima i pretvara se u zanimljivi turistički proizvod. Posebno je mjesto okupljanja izletište Fusek, koje je Grad Mursko Središće prošle godine uredio. Uređeno nogometno, košarkaško i odbojkaško igralište i dječja igrala idealan su sadržaj za rekreaciju.

Sve izletnike koji žele na hrvatski teritorij preko rijeke Mure – na Napolitanke i Mali Balaton, besplatno će prevesti skela na rijeci Muri. Za sve koji žele obiteljski piknik ima i mjesto za roštilj, a za sve ljubitelje kave, osvježavajućeg pića ili dobre kapljice – tu je Skela bar, uz samu rijeku Muru s jedinstvenim uređenjem počeo je s radom, tako da možete biti sigurni da nećete ostati žedni, a izlet u prirodu dobit će sasvim novu dimenziju. Za sada radnim danom radi od 13 do 18 sati, a vikendom od 10 do 18sati, a kako dani postaju topliji i dulji, tako se i radno vrijeme produžuje.

Na izletištu Fusek za vaše obitelji i prijatelje ima sadržaja za čitav dan. Lagana rekreacija, a onda kavica dok se djeca igraju. I sve to u ambijentu idilične prirode, uz moguću besplatnu vožnju skelom, prijevoznim sredstvom koje su žitelji uz rijeku Muru koristili od pamtivijeka. Djelić povijesti, djelić prirode i ugodne obiteljske zabave.

 

Ostavi komentar