Izgradnja ribičkog doma ŠRD „Mura“ nova investicija u Murskom Središću

Športsko ribolovno društvo „Mura“ Mursko Središće jedno je od izuzetno aktivnih Udruga, koje ne samo da svojim postignućima, promocijom pomažu gradu, već i uključivanjem u manifestacije kroz godinu.

ŠRD „Mura“ odlični su organizaciji sportskih događaja, a da im je želja da Grad Mursko Središće bude prepoznati kao grad koji provodi i ribolovni turizam dokazuju sa projektima koji su aplicirali prema Gradu Mursko Središće.

Grad im je u 2017. godini osigurao 220.000 kuna kapitalne donacije koja uključuje početak I. faze gradnje ribičkog doma i dogradnja nove nadstrešnice. Uz kapitalnu donaciju udruga ŠRD „Mura“ u izgradnju ribičkog doma i nove nadstrešnice uložila je i vlastita sredstva kao što su naveli i u projektnoj prijavi.

U studenom 2017. godine započela je izgradnja I. faze gradnje ribičkog doma na športsko-rekreacijskom centru „Zalešće“ u Murskom Središću. Prva faza izgradnje uključuje građevinske radove, radove hidroinstalacija, te radove na izvedbi gromobrana i temeljnog uzemljivača. Radove izvodi tvrtka Tekeli-projekt inženjering d.o.o. iz Murskog Središća.

Radovi na ovoj fazi izgradnje ribičkog doma završiti će se u 2018. godini.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE