Izaberi pravu srednju školu i zanimanje koje donosi stalan posao i dobru zaradu!

Poseban prilog Međimurskih novina “Izaberi pravu srednju školu” izlazi sutra samo u Međimurskim novinama.

Prilog je namijenjen osmašima i njihovim roditeljima s ciljem da donesu pravu odluku pri izboru budućeg zanimanja koje donosi stalan posao i dobru zaradu.

I roditelji i djeca svjesni su važnosti ispravne odluke koja je pred njima, no mnogima je ta odluka teška i često se i nakon nje pitaju jesi li dobro odlučili.

Da bi doskočili problemu i olakšali veliku odluku, osmislili smo poseban prilog kojim predstavljamo sve međimurske i varaždinske srednje škole, ali i perspektivne poduzetnike koji aktivno traže radnu snagu.

  • Istražili smo po čemu je svaka od škola različita i posebna, koje prednosti nudi svojim učenicima, koja su njezina postignuća te upisne kvote i uvjete školovanja.
  • Osim škola, predstavili su se i međimurski poduzenici koji učenicima nude mentore, plaćenu praksu i zaposlenje nakon škole uz mogućnost napredovanja. Također, ističu što im je bitno kod traženja zaposlenika i koji su uvjeti rada u njihovim tvrtkama.

Saznajte sve o detaljima upisa koji su pred vratima, uvjetima bodovanja, te ključnim predmetima i pripremite sebe i svoje dijete za odluku koja će odrediti usmjerenje života!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE