IVAN ZAK najavio veliki valentinovski koncert u Areni Varaždin: Otkrio što nas očekuje, ali i kakav mu je ljubavni status

Ivan Zak
Ivan Zak

Ivan Zak stigao je danas u Čakovec na Radio 1 kako bi najavio koncert uoči Valentinova 9. veljače 2019. godine s početkom u 20 sati! Valentinovo, razdragana atmosfera, nove i stare ljubavi sve to samo je dodatan povod za trosatni koncert Ivana Zaka. U razgovoru saznali smo kako je nastao najnoviji singl Sama, koja je njegova poruka, što sve publiku očekuje na valentinovskom koncertu, te što misli o prosidbama na svojim koncertima.

Ivan Zak će u varaždinskoj areni pokazati još jednom zašto je miljenik ženske publike, te koliko svojim predivnim glasom može izazvati silne emocije kod publike. Nakon što je rasprodao zagrebačku arenu, slijedi Arena Varaždin.

-Pjesma Sama mi je doslovno došla jedno jutro, želio sam napraviti nešto novo i posebno. Dao sam albumu točku na i. Ova pjesma je vremenska, govori o djevojci kojoj savjetujem da ako ostane sama, da to ne pokazuje drugima. Danas se neki vole radovati tuđoj nesreći, a ako ona to sakrije pobijedila je, rekao je Zak u Čakovcu.

Publiku u Areni Varaždin očekuju gosti iznenađenja, kao i novi album 

-Desetak dana prije Arene Varaždin u javnost izlazi nešto novo, dinamično i moderno, rekao je Ivan Zak, te dodao kako ipak neće doći sam. Nije otkrio o kome se radi, samo je dao naslutiti da se radi o izvođačima koji često s njime surađuju.

Ovom popularnom pjevaču je važno da publika zapamti noć koncerta, kako bi se ponovno vratili. Izmjena emocija mu je tako visoko na ljestvici prioriteta. Posebna je energija održati solistički koncert, jer zna da je publika došla upravo zbog njega, poručio je.

Na pitanje kakav mu je ljubavni status, Zak je ipak odgovorio u rukavicama, tako da njegov ljubav život i dalje ostaje svojevrstan misterij. Vezano uz to, na valentinovskim koncertima često ”padaju” prosidbe, a pjevač to uvijek podržava, kao i nove ljubavi koje se stvaraju na koncertima.

-Dođite da slavimo Valentinovo zajedno u Areni Varaždin 9. veljače, a neka vam Valentinovo bude svaki dan cijele godine!, poručio je za kraj.

Foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar