6.1 C
Čakovec
Nedjelja, 21 travnja, 2024

Isprobali smo novu autopraonicu Sobotica

U Maloj Subotici nedavno je otvorena nova samoposlužna autopraonica Sobotica. Provjerili smo koliko je novaca dovoljno da naš limeni ljubimac zablista izvana i iznutra!

Odvezli smo se put Male Subotice kako bismo isprobali novu autopraonicu koju je nedavno otvorilo poduzeće Juras Automoto iz Palovca. Bili smo i na otvorenju krajem listopada, a danas smo provjerili i kako funkcionira čišćenje vozila. Također, saznali smo i ono što nas uvijek najviše zanima, koliko “sitnih” je dovoljno kako bismo ušminkali auto!

Dva medvjeda

Jedinica za vanjsko pranje zaista je bogato opremljena. Možete kombinirati pranje aktivnom pjenom, šamponiranje s četkom, ispiranje i vosak – dakle sve opcije koje bolje opremljene autopraonice obično sadrže.

Sobotica i tu prednjači jer nudi i opciju pranja jakom kemijom ako trebate skinuti mušice ili pak dobro oprati felge.

Što se tiče kvalitete pranja, iz našeg iskustva, sredstva za čišćenje su se pokazala odličnima. Budući da je naš auto bio solidan (ne previše prljav) izvana, koristili smo šamponiranje i ispiranje i za to nam je bilo potrebno 10 kuna.

Usisavanje za čistu peticu

Unutrašnjost je već druga priča. Iz vlastitog iskustva možemo reći da rijetko kad uspijemo pronaći usisavač koji “vleče kak spada”. Najveća prednost ove autopraonice je upravo usisavanje; za redovito održavane automobile dosta je 2-3 kune. Roditelji male djece koja vole prigristi na stražnjim sjedalima također mogu odahnuti jer je 5 kuna i više nego dovoljno da očisti sve dokaze! To smo tražili!

S obzirom na to da smo usisali prije očekivanog vremena, preostalu kunu smo iskoristili kako bismo isprobali miris za unutrašnjost i opet smo pogodili u sridu. Jedna kuna dostatna je za 10 sekundi prskanja mirisa s kojim bez problema osvježite cijelu unutrašnjost automobila. Miris je taman, sličan onim crnim borićima, no puno manje agresivan pa se ne gušite kad uđete u auto kao što često bude slučaj kad se tek otvori “mirišljavac”.

Da zaključimo, potrošili smo ukupno 15 kuna i otišli smo vrlo zadovoljni, sjajni i mirišljavi! Naravno, veći prljavci morat će potrošiti koju kunu više, ali i dalje će proći jeftino i pritom ostvariti super rezultate.

Ako zaboravite sitniš, nema frke! Praonica je opremljena i mjenjačnicom pa do kovanica možete na licu mjesta. Toplo preporučamo da za sljedeće pranje odaberete Soboticu!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE