Iskoristite povoljnu cijenu, odaberite Autoškolu Budućnost!

autoškola budućnost

Autoškola Budućnost sa sjedištem u Prelogu, sve se više ističe modernim pristupom kandidatima, a posebno se vesele kad novi kandidati dođu u ovu autoškolu po preporuci, jer znaju da su tada dobro obavili svoj posao. Nude moderan vozni park (Audi A3, tri Golfa VII..) te poligon koji se nalazi odmah do sjedišta autoškole. Predavanja se održavaju u modernoj i suvremeno opremljenoj učionici,  jer kako su nam rekli, zadovoljstvo kandidata uvijek je na na prvom mjestu. Učionica je opremljena foteljama, velikom pločom te modernim TV-om, a svojim polaznicima nude i poseban program e-učenja te je prolaznost i više nego odlična. Ono što je također važno je da svojim kandidatima osiguravaju i prijevoz na sva predavanja iz prometnih propisa.

Cijena B kategorije još uvijek iznosi 3965 kuna za jednokratno plaćanje, omogućeno je i plaćanje do 12 rata, po cijeni od 4. 499 kuna. Spomenute cijene uključuju 30 sati predavanja prometnih propisa i 35 sati vožnje. Upisati se možete svakim radnim danom! Vrata autoškole otvorena su za sve nove polaznike svaki dan od 8.00 do 20.00, a subotom od 9.00 do 13.00. Za upis je potrebno imati minimalno 17,5 godina i obaviti liječnički pregled. Dodatan benefit za sve koji žele upisati B kategoriju je što u autoškoli Budućnost nema listi čekanja, već kandidati imaju redovne grupe, tj. tečajeve za B kategoriju kako bi novi kandidati čim prije krenuli s predavanjima.

Kristijan Balent, novi instruktor

Važno je napomenuti da autoškola raste. Uz nova vozila, autoškoli su se pridružili i novi iskusni instruktori,  kojima je želja da njihovi kandidati nakon položenog vozačkog ispita budu dobri i savjesni vozači koji će samostalno i sigurno upravljati vozilom te i drugima postati primjer u prometu.

Lovro Ilijaš iz Novakovca: Zašto sam izabrao Autoškolu Budućnost? 

Kandidat Lovro Ilijaš iz Novakovca bavi se web dizajnom. Jedan je od zadovoljnih kandidata koji su vozački ispit položili u ovoj autoškoli. Lovro nam je rekao: – Odabrao sam Autoškolu Budućnost zbog cijene. No već na početku predavanja sam se oduševio jer su  „fenomenalna i pamtljiva“, mladima jako bliska i zanimljiva. Također, oduševila me i vožnja, kaže nam Lovro, instruktori odlični i s veseljem je čekao svaku vožnju. Autoškolu Budućnost preporučio bi svakom tko želi polagati B kategoriju.

Lovro Ilijaš
Lovro Ilijaš

Ostavi komentar