INTERVJU TJEDNA: GABRIELA HRŽENJAK novo je lice hrvatske glazbene scene singlom “Nekog kao ti”

Gabriela Hrženjak
Gabriela Hrženjak

21-godišnja Gabriela Hrženjak, mlada Viničanka koja je čakovečkoj publici poznata kao vokal grupe Genova čija je bila članica četiri godine, snimila je svoj prvi singl Nekog kao ti. Gabriella, kako joj je umjetničko ime, potpisala je ugovor s diskografskom kućom Croatia Records koja joj je omogućila da svoje vokalne sposobnosti digne na viši nivo. Pjesma Nekog kao ti satkana je od čiste emocije, a Gabrielin glas ostavlja bez daha. Pjesma je priča o najvećoj neprežaljenoj ljubavi koja traje vječno, a kako je nastala te što sve Gabriela ima u planovima ispričala nam je uz “šalicu” kave. 

– “Nekog kao ti” nova je pjesma na hrvatskoj glazbenoj sceni. Predstavljena na CMC televiziji, te u kratko vrijeme dosegla veliku slušanost. S kim je nastala suradnja? 

– Potpisala sam ugovor s Croatia Recordsom na tri godine koji sadrži pet singlova i jedan album. Pjesma je nastala u suradnji s mojim timom koji čine David Magdić i Leonardo Kapetanović. Upravo su oni autori teksta i glazbe te producenti. Uz njih su i dva poznata imena naše estrade, Ante Pecotić i Bojan Šalamonom Shallom, a pjesma se snimala u Rubikon Sound Factory. Za svibanj već pripremamo i drugu pjesmu. Cijeli album bi trebao biti tematska priča, a druga pjesma koju spremam će biti pop rock balada, ali više detalja ćemo reći kad bude vrijeme.

Ostatak velikog intervjua pročitajte u tiskanom izdanju Međimurskih novina koje možete nabaviti diljem Međimurja od petka, 14. veljače!

 

Ostavi komentar