INTERVJU: Hrvoje Krištofić iz Čakovca, profesor glazbenog i natjecatelj u Zvijezdama postat će tata!

Hrvoje Krištofić i Marta Bacinger, foto: privatna arhiva
Hrvoje Krištofić i Marta Bacinger, foto: privatna arhiva

Omiljeni profesor glazbenog iz Čakovca, Hrvoje Krištofić, kojeg su gledatelji imali priliku upoznati u zadnjoj sezoni ‘Zvijezda’, u 2019. godinu ušao je s mnogo lijepih novosti, a najnovija u nizu jest da će postati otac! Njegova djevojka Marta Bacinger i on ovih su dana bliskim prijateljima otkrili da im u srpnju stiže bebica! Kako je Hrvoje otkrio za RTL.HR, o svadbi razmišljaju, ali kad će to biti, još ne znaju.

S Hrvojem smo porazgovarali o sretnim vijestima u njegovom privatnom, ali i poslovnom životu, a otkrio nam je da uskoro izdaje dva singla i da mu se glazbena karijera preokrenula otkako se natjecao u ‘Zvijezdama’.

U 2019.  krenuo si s lijepim vijestima, osim prinove stižu i dva singla – jedan samostalni i jedan s bendom. Možeš li otkriti nešto više o tome? 

Da, 2019. je počela s najljepšim mogućim vijestima. To što ću postati otac nekako je razbistrilo moj um i fokusiralo ga prema novim životnim izazovima. Prvi od njih je samostalni singl, koji će, ako sve bude teklo po planu, izaći kroz dva mjeseca iako još nisam siguran hoću li ga predstaviti pod svojim imenom ili  pseudonimom HJER.

Također, sa svojim bendom Genova okrenuo sam novu stranicu. Reducirali smo postavu benda na osnovnu, rokersku bazu. Bubanj, bas, dvije gitare i vokal. Tako da će novi singl, koji će stiže negdje paralelno s mojim samostalnim, biti više okrenut žešćem i grubljem zvuku.

Kome je posvećen singl koji objavljuješ samostalno?

Samostalni singl posvećen je Marti. Pošto se najlakše i najspretnije izražavam kroz glazbu, želim joj pjesmom zahvaliti na podršci i povjerenju te joj na taj način izraziti osjećaje, ljubav i poštovanje.

Imaš li još nekih planova u karijeri – koncerte ili suradnje?

Planova je uvijek puno i većinu njih ćemo pokušati ostvariti. Što se tiče suradnji, tu imamo mnogo želja. A prvi na listi je Davor Gobac. Naravno, jako rado bismo  podijelili mikrofon s Radojkom Šverko, Josipom Lisac, Massimom, Baretom, Urbanom, Tončijem Huljićem, svojim mentorom Grašom, Gibonnijem, Edom Maajkom, Kandžijom, slovenskom Siddhartom, itd.

Prošli tjedan smo zajedno s bendovima Pero Defformero i S.A.R.S. svirali na festivalu Čehaj fest. Koncertna sezona je pred nama, a sljedeći mjesec ili dva posvetit ćemo snimanju novog singla.

Je li možda neki album na vidiku?

O albumu razgovaramo, pjesme su tu tako da idemo prema tome. Htjeli bismo  izbaciti barem dva singla do kraja godine, ako je moguće i više. To je nekakav cilj za 2019.  Ako uz to uspijemo kompletirati i album, bit ću najzadovoljniji, piše RTL.hr.

Ostavi komentar