Instagram profil Međimurskih novina slavi prvi rođendan!

Instagram profil Međimurskih novina
Instagram profil Međimurskih novina

Pred točno godinu dana aktiviran je Instagram profil Međimurskih novina kojem je primarni cilj objavljivanje različitih fotografija s područja Međimurja. Fotke se objavljuju dva do tri puta dnevno, sadržajno i tematski su podijeljene po eventima koji se održavaju kroz doba godine, kao i slike krajolika, gradske špice i mode!

Instagram služi za promociju novina i posebnih priloga koji tematski izlaze ovisno o društvenim i tematskim sadržajima, a također se predstavljaju situacije s kojima se svakodnevno susrećemo.

Trenutne brojke govore o popularnosti Instagrama kao društvene mreže, a profil Međimurskih novina broji 632 objave u godinu dana, 2050 pratitelja, te doseg 3390. Na profilu je 700 novih pregleda u samo tjedan dana i 3766 prikaza. 

Uz fotografije nalazi se i određeni broj videa s aktualnih međimurskih događaja, a posebno su atraktivni oni plesnog i glazbenog sadržaja. I dalje će se na profilu istim tempom objavljivati razni sadržaji, a u to mogu biti uključeni i čitatelji, pa ako imate neku lijepu fotografiju koju želite podijeliti pošaljite ju u naš inbox Instagrama, Facebooka ili putem e-maila.

Drugi tjedan Vas očekuje i nagradni natječaj u kojem ćete osmisliti svoj vlastiti hashtag koji vas povezuje s Međimurskim novinama, kao i brojne nagrade! 

FOTO: Instagram Međimurskih novina

 

Ostavi komentar