Pred točno godinu dana aktiviran je Instagram profil Međimurskih novina kojem je primarni cilj objavljivanje različitih fotografija s područja Međimurja. Fotke se objavljuju dva do tri puta dnevno, sadržajno i tematski su podijeljene po eventima koji se održavaju kroz doba godine, kao i slike krajolika, gradske špice i mode!

Instagram služi za promociju novina i posebnih priloga koji tematski izlaze ovisno o društvenim i tematskim sadržajima, a također se predstavljaju situacije s kojima se svakodnevno susrećemo.

Trenutne brojke govore o popularnosti Instagrama kao društvene mreže, a profil Međimurskih novina broji 632 objave u godinu dana, 2050 pratitelja, te doseg 3390. Na profilu je 700 novih pregleda u samo tjedan dana i 3766 prikaza. 

Uz fotografije nalazi se i određeni broj videa s aktualnih međimurskih događaja, a posebno su atraktivni oni plesnog i glazbenog sadržaja. I dalje će se na profilu istim tempom objavljivati razni sadržaji, a u to mogu biti uključeni i čitatelji, pa ako imate neku lijepu fotografiju koju želite podijeliti pošaljite ju u naš inbox Instagrama, Facebooka ili putem e-maila.

Drugi tjedan Vas očekuje i nagradni natječaj u kojem ćete osmisliti svoj vlastiti hashtag koji vas povezuje s Međimurskim novinama, kao i brojne nagrade! 

FOTO: Instagram Međimurskih novina

 

Ostavi komentar