Ilaria Ribić i Bernard Barač iz Goričana europski prvaci u seniorskoj konkurenciji dueta s rekvizitima!

ilaria ribić i bernard barač goričan

Povodom velikog uspjeha na Europskom prvenstvu u Nizozemskoj, gdje su Ilaria Ribić i Bernard Barač postali europski prvaci u seniorskoj konkurenciji dueta s rekvizitima, organiziran je svečani prijem u općinskim prostorima. Načelnik općine Mario Moharić i predsjednik općinskog vijeća Stjepan Ribarić čestitali su osvajačima zlatnih medalja, poklonili im buket cvijeća i nagradu od sedamsto kuna za svakog od njih.

Moharić je uz čestitke i nagradu zahvalio i na promociji malog mjesta Goričan u konkurenciji sa europskim metropolama, te na njihovom velikom trudu da uz skromne materijalne i prostorne uvjete postižu vrhunske rezultate. Zahvalio je i njihovoj trenerici Katarini Vahtarić-Lovrenčak, bez koje takav uspjeh bio bi teško ostvariv, a zahvalio je i Mariji Blažek i Lei Markan, koje su u kadetskoj konkurenciji dueta s rekvizitima osvojile visoko 5. mjesto i također osvojile svoje europske medalje. Sa skorim dovršetkom sportske dvorane i uvjeti treniranja biti će puno bolji te se nadamo i još boljim rezultatima svih natjecatelja u mažoret plesovima.

Nagrađeni dobitnici zlatnih medalja Ilaria Ribić i Bernard Barač zahvalili su na prijemu i poklonu, te poručili da za njih nema odmora, jer već sljedećeg mjeseca natječu se na državnom prvenstvu u Ludbregu, gdje će se odlučiti tko će predstavljati Hrvatsku 2018. godine na Europskom kupu u Dublinu i Svjetskom prvenstvu u Oslu.

 

Ostavi komentar