I sredina siječnja rezervirana je za zabavu u Podroomu!

podrumarenje

Podrumari, još jedan odličan četvrtak je pred nama!

Kako je čašica vina najbolji lijek za sve, pozivamo Vas na #Podrumarenje uz kvalitetna međimurska vina Seoski turizam obitelji Turk, uz koja ćete moći uživati u veseloj i ugodnoj atmosferi za koju će se pobrinuti svojim nastupom Tamburaški Sastav “Prim”!

Obitelj Turk jedna je od rijetkih u sve poznatijem međimurskom vinogorju koja ne nastavlja vinogradarsku tradiciju svojih predaka, već krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća, počinju saditi prve nasade vinograda i do danas su stvorili reprezentativno seosko gospodarstvo, pa Vas stoga pozivamo da zajedno degustiramo neko od njihovih kvalitetnih vina!

Petak, Treptanje #3 w/ Buntai

Vjerojatno već znate da se 17.1. u Čakovcu održavaju 2 trap koncerta i moramo napomenuti da se to dogodilo sasvim slučajno te da ćemo ubuduće bolje komunicirati i paziti da se ne dogode takva preklapanja.

Kako god, znamo da vas ima podosta koji želite otići na oba eventa tako da ćemo prilagoditi satnice da sami live actovi ne budu u isto vrijeme (tj. nastup Z++ u Arcus Caffe očekujte oko 22:30, nastup Buntaija u Podroom-Drink&Music Club oko 00:30, a nakon toga i after do jutra)

A da ne biste plaćali punu cijenu obje ulaznice, svi oni koji dođu na Treptanje #3 w/ Buntai s ulaznicom za Z++, plaćaju ulaz 20kn umjesto 40kn koliko će biti na upadu, a svi oni koji već imaju ili će kupiti ulaznice za Buntai u pretprodaji – iste mogu pofotkati i poslati nam u inbox, a mi im šaljemo kod za 20kn popusta na ulaznice za Z plus plus u Arcusu.

Petak – B-day Bash

#PodroomClubbing Vam predstavlja – Horsta

Mladi slovenski DJ, koji je svojim nevjerojatno energičnim i dinamičnim miješanjem svih žanrova elektroničke glazbe (EDM, RNB, Techhous…) prošao na slovenskoj, a u posljednje vrijeme i hrvatskoj clubbing sceni. DJ HORSTA zabavljao je klupske mase u klubovima poput Max Cluba – Velenje; X-time – Ptuj; Klub Branibor and twins – Celje; Cubo Caffe and Club Spartacus – Murska Sobota i Paladin – Čakovec. Nadalje, nastupao je kao gost izvođač / DJ s mnogim poznatim (slovenskim, ali i stranim) DJ-evima. Neki od njih uključuju TIMO G, Vandal Steve, Clay Clemens, DJ Tomecs i DJ Mike Myers. Nedavno je DJ HORSTA dijelio pozornicu s Jelenom Rozgom i bendom koji se zvao Pravila Igre. DJ HORSTA u svojoj karijeri udružio se s zabavnim / organizacijskim grupama poput DANCIN, DISCOnnection i PRVA NAJVEČJA, radeći i nastupajući ne samo u Sloveniji, već i u inozemstvu. Promoviran je DJ HORSTA (u suradnji s DISCONNECTION, i Club Spartacus u Murskoj Soboti) kao rezidencijalni DJ.

Svake subote od 22 do 23 h – HAPPY HOUR

Vodka 1 l + juice 1 l = 190 kn
Vodka 1 l + 6x Redbull = 280 kn
Pelin 1 l + jamnica sensation 1.5 l = 190 kn
Amaro 1 l + coca cola 1 l = 190 kn
Stock 1 l + coca cola 1 l = 250 kn

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Club-a. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu.

Ostavi komentar