Humanitarnost: LEO klub Zrinski Čakovec organizira akciju Sretna košarica!

LEO klub Zrinski Čakovec zajedno sa LEO D-126 Hrvatska i ostalim LEO klubovima u Hrvatskoj i ove godine organizira dobrotvornu akciju Sretna košarica!

Dođite naredna 2 vikenda (12.-14.4. i 19.-20.4) i donirajte prehrambeni ili higijenski proizvod za socijalno ugrožene obitelji!
Mnoge obitelji si ne mogu priuštiti uskršnji stol, a svi mi zajedno im možemo svojom malom donacijom donijeti sreće i veselja za Uskršnje blagdane!

Prikupljaju se nekvarljive prehrambene namirnice poput konzerva, ulja, tjestenine, staklenka, riža, brašna.. te svakom kućanstvu potrebni higijenski proizvodi (sapuni, deterdženti, omekšivači, paste za zube, šamponi…).

U Metss dućanu na Čakovečkom Jugu (Tomaša Goričanca 1) možete pronaći označene donacijske košarice u koje možete odložiti proizvode koji će do Uskrsa biti donirani socijalnom dućanu Crvenog križa koji brine o socijalno ugroženim obiteljima sa područja Međimurske županije.

Ukoliko niste u mogućnosti doći na navedene lokacije, možete uplatiti na račun humanitarne akcije (HR1624020061100920640) i od prikupljenog iznosa će se kupiti nekvarljive prehrambene namirnice i higijenski proizvodi.

Ostavi komentar