Humanitarna akcija Gimnazije J. Slavenski i Udruge za sindrom Down: Prodaja kalendara Velike i male zvijezde!

Gimnazija J. Slavenski Čakovec, Međimurska županija i Udruga za sindrom Down Međimurske županije još su jednom u humanitarnoj suradnji. U sklopu prosinca, u ozračju Gimnazije J. Slavenski počeo je mjesec dobrih djela koji je počeo s Humanitarnim koncertom u Centru za kulturu, a glavni događaj je Sajam dobrote tradicionalno 19. puta 21. prosinca.

Ovom prilikom zamjenica župana Sandra Herman, predsjednica Udruge za sindrom Down Međimurske županije Višnja Horvat, pročelnik UO za obrazovanje, kulturu i šport Branko Sušec, ravnateljica Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec Sandra Breka-Ovčar najavili su prodaju kalendara Velike i male zvijezde 2019 na Sajmu dobrote te drugim božićnim sajmovima u školama kojima je osnivač Međimurska županija, a kojom će dio sredstava od prodaje biti preusmjeren školama za potrebite učenike.

Cijena kalendara je 40 kuna, a Udruga za  sindrom Down Međimurske županije ovim putem skuplja sredstva i za ostale udruge na području županije. Tako će novci skupljeni na Sajmu dobrote biti namijenjeni Udruzi Pogled i MURID. Svi predstavnici ovog humanitarnog događaja pozvali su i škole iz Varaždina i Koprivnice da se također uključe u prodaju kalendara.

Ostavi komentar