-5.2 C
Čakovec
Ponedjeljak, 6 veljače, 2023

HST Automatika otvorila maloprodajnu trgovinu u centru Štrigove

Danas je tijekom kasnijeg prijepodneva vrata kupcima otvorila prva specijalizirana trgovina sa sustavima i materijalima za grijanje i hlađenje na štrigovskom području! Štrigova je tako obogaćena novom ponudom, a za kupovinu sanitarija ili pak repromaterijala u području grijanja i hlađenja mještani okolnog područja ne moraju potezati skroz do Čakovca!

Otvorenje maloprodajne trgovine

Posjetili smo novootvorenu prodavaonicu HST-Automatike i ugodno se iznenadili. Otvorenju su prisustvovali vlasnik Filip Tkalčec sa svojom vrijednom ekipom, a okupili su se i poslovni partneri, dobavljači i svi zainteresirani koji su jedva dočekali i ovakvu ponudu u ovom kraju.

– Odlučili smo se na ovaj potez jer su kupci sami to tražili. Još od 2015. godine djelujemo na tržištu u domeni grijanja, klimatizacije, automatizacije, vodovoda i kanalizacije. Ovlašteni smo servis za montažu, puštanje u pogon i servisiranje dizalica topline, kotlova na biomasu (kotlovi na pelete, pelet sobne peći, kotlovi na sječku, kotlovi na drva) te kotlova na plin i ulje. Današnjim otvorenjem zadovoljili smo potražnju naših kupaca koji žele “jednim udarcem riješiti sve muhe” kada se upuštaju u radove ovakvog tipa, govori  Tkalčec i dodaje kako je nova prodavaonica praktična i za mještane ovog područja.

FIlip Tkalčec sa suprugom Ivanom na današnjem otvorenju

– Radimo s poznatim i kvalitetnim brendovima među kojima su Centrometal, Vaillant, Seltron, Herz, Grohe i mnogi drugi, kaže nam vlasnik čije je poduzeće steklo odličnu reputaciju u dosadašnjem radu te pruža usluge u cijeloj Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji.

Dio asortimana u trgovini

Voditeljica prodaje Anamarija Tkalčec dodala je kako na ovim prostorima nema direktne  konkurencije, već samo partneri i da je svima “laknulo” s ovom maloprodajnom opcijom.
– Na taj način nam je svima olakšano poslovanje i možemo još više raditi i kvalitetnije međusobno surađivati, dodaje Anamarija.

Voditeljica prodaje Anamarija Tkalčec s poslovnim partnerom
Razvijaju i vlastite proizvode

HST Automatika može se pohvaliti i razvojem vlastitog proizvoda, a to je regulacija za upravljanje vinskim podrumom. Vinarima su time ponudili regulaciju za hlađenje bačvi i vođenje podrumarskog dnevnika.

Svakako vrijedi posjetiti trgovinu na adresi Štrigova 24 A ili posjetiti njihovu facebook stranicu i saznati kako opremiti svoj dom sustavima za grijanje i hlađenje te sanitarijama po pristupačnim cijenama ili pak uštedjeti na računima za grijanje odabirom dizalica topline iz njihove bogate palete proizvođača.

Atmosferu s otvorenja donosimo kroz fotografije našeg Zlatka Vrzana u nastavku!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,699SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE