Hrabro pismo radnice MEISO-a: Država spašava Agrokor, ali zato ne može spasiti MEISO

MEISO Snježana Dominić

Ovih dana aktualna tema je tvrtka MEISO iz Goričana.

>> Slučaj MEISO Goričan: Radnici ne daju da država smjeni njihovu direktoricu Snježanu Dominić

Domaći radnici koji rade u ovoj tvtki i čija egzistencija ovisi o njoj također imaju što za reći. Javila nam se radnica MEISO-a, koja želi ostati anonimna, te daje “radničku” prespektivu na događanja.

Pismo radnice prenosimo u cijelosti:

Djelatnica sam iznimno (ovih dana) popularne firme MEISA Goričan. Stara garda ostavila je dug koji država ne želi oprostiti.

Država dopušta da radi trgovački centar “Betex” kojem je dug bio 30 milijuna kuna, koji do dan danas (ima već 6 godina) nije isplatio otpremnine radnicima. Država spašava Agrokor (znamo i zašto) ali zato ne može spasiti Meiso. Ima puno dužnika, ali nekome se jako sviđaju financijski rezultati MEISA pa sad treba staviti “pravog” čovjeka u fotelju direktorice Snježane Dominić.

Direktorica, žena koja zavrijeđuje divljenje jer svojom snagom i ljubavlju pokreće radnike, a oni zajedno ostvaruju predivne rezultate sa inozemnim partnerima koji i čudu gledaju hrvatski cirkus.

Direktorica koja daruje radnike ne samo za Božić i Uskrs, već se sjeti i Valentinova i Dana žena, radne subote, direktorica koja moli za oprost duga, koja viče da se ne odriče svojih radnika, ona ne valja. U našoj “pravnoj” državi dobro prolaze lopovi.

Zato dragi djelatnici MEISA, Goričan stanimo uz bok našoj direktorici! Dragi Goričanci i Goričanke, Međimurci i Međimurke pokažimo da nije istina ona: “Međimurski jal” već jedinstvo, složnost, ljubav i pravda. Dragi naši sadašnji i bivši političari nemojte gledati boju koju nosite, gledajte da sačuvate odličnu firmu, da sačuvate 462 vrijedna radnika. Dragi načelniče i župane pokažimo cijeloj Hrvatskoj, predsjednici, premijeru, Ivici Čapelji i ostalima tko smo mi Međimurci! 

Ostavi komentar