Hotel Park Čakovec u suradnji s Ivanom Palijanom, učiteljem ayurvedskog kuhanja, iz SATTVA Centra zdravlja i sreće, kreirao je poseban vegeterijanski jelovnik koji će od danas biti u svakodnednoj ponudi gableca.
Ivan Palijan prošlog je tjedna održao dvije radionice na kojima je kuharima Hotela Park približio načine pripremanja vegeterijanskih jela i pristupanju specifičnim namirnicama. Jela koja su spremali možete pogledati na fotografijama, a ista će biti uvrštena u dnevnu ponudu.


Vegeterijanski menu pripremljen po principima zdrave prehrane ayurvedske kuhinje bit će u svakodnevnoj ponudi hotela počevši od danas. Cilj Hotela je ponuditi zdravi, cjeloviti obrok.
Kao prvi restoran u Međimurju s takvom specifičnom ponudom, nude obroke prvih mjesec dana po promotivnoj cijeni od 40 kuna, a za to dobivate topao i balansiran obrok. Na meniju možete pronaći razne krem juhe, povrtne složence, rižota, jela s lećom, vege bolognese i mnoge druge kombinacije zdravih namirnica koje zadovoljavaju sve potrebe našeg organizma. Gableci se poslužuju svaki dan od 10 do 13 sati. Navratite!


Dnevnu ponudu menua možete pronaći na internetskoj stranici hotela Park: www.hotelpark.hr/dnevna-ponuda-menia, a o Ivanu Palijanu možete pročitati na www.sattva-centar.hr/ivan-palijan