Hotel Park u dnevnu ponudu uvodi novu, zdraviju dimenziju gableca!

gableci hotel park

Hotel Park Čakovec u svoju je svakodnevnu ponudu gableca uveo poseban novitet, a to je vegeterijanski menu pripremljen po principima zdrave prehrane ayurvedske kuhinje. Ivan Palijan, učitelj ayurvedskog kuhanja, iz SATTVA Centra zdravlja i sreće, približio je kuharima Hotela Park načine pripreme specifičnih namirnica. Njegov pristup kulinarstvu omogućuje da uvedemo zdrave navike u svakodnevnicu. Cilj je ponuditi zdravi, cjeloviti obrok. Gableci Ivana Palijana bit će na dnevnoj ponudi od 10.veljače, a vegeterijanski menu Hotela Park možete kušati već sada.

Kao prvi restoran u Međimurju s takvom specifičnom ponudom, nude obroke prvih mjesec dana po promotivnoj cijeni od 40 kuna, a za to dobivate topao i balansiran obrok. Na meniju možete pronaći razne krem juhe, povrtne složence, rižota, jela s lećom, vege bolognese i mnoge druge kombinacije zdravih namirnica koje zadovoljavaju sve potrebe našeg organizma. Gableci se poslužuju svaki dan od 10 do 13 sati. Navratite!

Dnevnu ponudu menua možete pronaći na internetskoj stranici hotela Park: www.hotelpark.hr/dnevna-ponuda-menia, a o Ivanu Palijanu možete pročitati na www.sattva-centar.hr/ivan-palijan

Ostavi komentar