Hotel Castellum slavi 200 dana uspješnog rada i zahvaljuje svim gostima na posjeti!

castellum čakovec

Otvorenjem hotela Castellum, Čakovec je dobio jedinstven turistički objekt i na taj način standarde turističke usluge podigao na višu razinu. Čakovec je time bogatiji za mjesto poslovnih sastanaka, vrhunskog smještaja, druženja, okupljanja i opuštanja s prijateljima.

Gosti su u posljednjih 200 dana prepoznali priliku uživanja u posebno uređenom ambijentu sa zapanjujućim pogledom na Perivoj Zrinski, što hotel Castellum čini drugačijim od drugih i omiljenim mjestom za ispijanje toplih napitaka. Ugođaj je jednako lijep u bilo koje doba dana, a pomno promišljen dizajn interijera tome doprinosi. Raznolikost ponude Castelluma udahnula je život u najljepši dio grada.

U ugodnom druženju uklapa se ljubazno osoblje Watchtower bara te Wine bara, zbog čega je Castellum postao vaša omiljena destinacija.

Bilo da ste bili njihov gost hotelskog smještaja ili jednog od barova, dio ste povijesti Castellumu i na tome vam neizmjerno zahvaljuju.

Kako bi obilježili 200 dana rada i zahvalili gostima na lijepim trenucima provedenim u Castellumu, svakom gostu u periodu od 9. do 15. studenog uz topli napitak poslužuju crno bijelu tartelletu na dar. (MK)

castellum

Ostavi komentar