Hog Race Festival 2023: blatnjavi i presretni

Proteklog je vikenda održan Hog Race Festival 2023 u organizaciji adrenalinskog centra PG Geler. Utrke s preprekama oduševile su i djecu i odrasle, dok je publiku najviše zabavila utrka poznatih!

Ivanka Horvat: Presretni smo, naši su snovi zaista postali stvarnost

O dojmovima nakon utrke porazgovarali smo s Ivankom Horvat, glavnom organizatoricom događaja.

Ivanka Horvat (u sredini) u društvu natjecatelja

– Bilo je predivno, ma sve je prošlo i bolje od očekivanog. Osim dvije ogrebotine, drugih ozljeda nije bilo, ljudi su se zaista lijepo proveli, kako natjecatelji, tako i publika koja je bodrila “svoje” trkače, govori Ivanka Horvat.

– Neopisiva je sreća i uzbuđenje koje se iščitavalo na licima velikih i malih, posebice u današnje vrijeme kada često imamo situaciju da klinci ni ne znaju što je pravo blato. Ne mogu vam opisati kakvi izrazi su to bili, ma zaista neprocjenjivo, kaže Horvat.

Kako bi i publici bilo još zanimljivije, osim bogatog i raznolikog sadržaja poput quadova, adrenalinskog parka, zip-linea, dolaska Spidermana i društva superjunaka, organizirana je bila i utrka poznatih.

Na veliko zadovoljstvo prisutnih, imala je četiri natjecatelja: najuzorniju hrvatsku seosku ženu 2021. godine Mateju Vranović, međimurskog župana Matiju Posavca, načelnika Općine Selnica Ervina Vičevića te načelnika Općine Pribislavec Matiju Ladića.

– Da, naši poznati natjecatelji morali su se vrtjeti oko vlastite osi, nositi kante s vodom, nešto popiti, a potom i pokazati umijeće hodanja na tzv. međimurskim štiklama, odnosno malim štulama napravljenim od podloge i špage, kazala je Ivanka Horvat.

Načelnik Matija Ladić bio je najuspješniji, a za njime se pozicionirao Ervin Vičević. Župan je osvojio treće mjesto, dok se na začelju našla jedina dama Mateja Vranović.

Sve u svemu, bilo je izuzetno zabavno i svakako preporučamo svim ljubiteljima aktivnog odmora da se priključe i dogodine!

Najbolji rezultati

Najbolji su natjecatelji osvojili i vrijedne nagrade te pehare ili medalje, dok su najmlađi trkači svi dobili medalje za sudjelovanje.

U nastavku donosimo popise natjecatelja s najboljim rezultatima po utrkama:

[UTRKA 6KM muškarci]
1. Ivan Maletić
2. Saša Horvat
3. Slaven Ivančić
4. Ivan Draženović
5. Siniša Škvorc

[UTRKA 6KM žene]
1. Tea Faber
2. Elizabeta Božić
3. Brankica Slivar
4. Marina Kolarić
5. Iva Mukulić

[UTRKA 6KM muškarci]
1. Vjekoslav Hrženjak
2. Ivan Mandić
3. Dario Harambašić
4. Velimir Goub
5. Denis Harambašić

[UTRKA 2KM žene]
1. Ines Okun
2. Nikolina Šoltić
3. Ivana Bajs
4. Marina Golub
5. Valerija Štrukelj

[ELIT SUPER SPRINT]
1. Nikola Šoltić
2. Vjekoslav Hrženjak
3. Lana Strnad

(foto: Hog Race Festival)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE