HOG RACE FESTIVAL 18. i 19. svibnja: Batman i Spiderman potvrdili dolazak, a ti?

HOG RACE FESTIVAL namijenjen je svim ljubiteljima prirode i aktivnog druženja uz mnogo dodatnih sadržaja za obitelj i prijatelje, a možete povesti i svoje četveronožne ljubimce. Program ove godine vodi nova maskota PG-a Geler, Kralj veprova.

hog race

Ako želiš pomaknuti svoje granice, dođi u Mali Mihaljevec uz Park prirode Bedekovićeve grabe, gdje je smješten Sportsko-rekreacijski centar PG Geler. Ovo je mjesto zakon za aktivni odmor koje pruža mogućnost da pomaknete vlastite granice bez obzira na dob i fizičku spremu. Dovoljno je da volite biti u prirodi i aktivno se odmarati.

Ivanka i Mario Horvat, vlasnici imanja PG Geler, s redovnim su trkačima Orijentacijskog kluba Međimurje iz Selnice, 2020. godine pokrenuli mali festival popularnog imena Hog Race Festival i tako okupili obitelji i prijatelje na dva dana na jednom adrenalinskom i zabavnom mjestu. Čak su i ljubimcima osigurali mjesto u hladu da i oni mogu aktivno sudjelovati u zabavi i odmoru sa svojim obiteljima.

Prvi dan rezerviran je za quad rally i traktorsko natjecanje, vožnju kočijom i upoznavanje s međimurskim konjima. Okupljanje počinje u 10 sati i slijedi utrka na blatnoj kružnoj stazi.

hog race

Nedjelja Hog Race – utrke s preprekama za velike i male

Ovogodišnju festivalsku okosnicu u nedjelju čine utrke na 2 i 6 kilometara, namijenjene rekreativcima i sportašima željnim malo drugačijeg izazova. Utrke su osmišljene sa zanimljivim preprekama te puno blata i vode. Pogodne su za individualce ili pak u formi team buildinga (do 4 natjecatelja u grupi). Kotizacija za utrku na 2 km iznosi 40 eura, dok za utrku na 6 km iznosi 60 eura.

Za one spremnije pripremljena je staza ELIT SUPER SPRINT uz, naravno, veliku podršku gledatelja i navijača. Staza je dugačka 500 metara, a kotizacija za sudjelovanje iznosi 20 eura. Više informacija o terenu, prijavama i uplati kotizacija možete pronaći na službenoj internetskoj stranici www.hograce.pg-geler.hr.

Organizirane su i utrke za djecu od 100 do 300 metara, ovisno o dobi. Kako “na mladima svijet ostaje”, velika je želja organizatora da se što veći broj djece uključi u aktivnosti namijenjene upravo njima. Dodatna je motivacija i to što će svako dijete primiti medalju za sudjelovanje, dok će oni najbolji osvojiti još ponešto! Za djecu nisu potrebne prethodne prijave, već se prijavljuju na dan utrke na startu, a kotizacija se ne naplaćuje. Obavezno je jedino ponijeti rezervnu odjeću i obuću.

hog race

Na utrku dolaze čak i Spiderman i Batman

Osim utrka očekuju vas igre za posjetitelje, utrka poznatih, bogata gastro ponuda i ponuda u adrenalinskom parku, dok se najveća gužva očekuje tijekom zip-line spusta i dolaska Spidermana i Batmana.

Provedite s obitelji i prijateljima lijep i aktivan dan u prirodi na imanju PG Geler u Malom Mihaljevcu. Prihvatite izazov i prijavite se na utrke, navijajte za natjecatelje, sudjelujte u dodatnim sadržajima i bogatoj gastro ponudi – za svakoga će se ponešto naći. Oslobodite svoj kalendar 18. i 19. svibnja i vidimo se na imanju PG Geler od 10 sati. Da atmosfera bude još bolja pobrinut će se megapopularni DJ MC Cromadda čovjek koji maestralno “miksa” najrazličitije glazbene žanrove, a svojim nastupima animira sve one željne dobrih partyja.

Nova maskota Kralj veprova, zip-line, adrenalinski park, trampolin, vožnje džipom i quadom osvojit će sve generacije.

hog race

PROGRAM 

SUBOTA, 18. 5. 2024. od 10 sati

 • quad i traktor rally
 • adrenalinski park
 • podizanje startnih paketa
 • elit super sprint (500 m)
 • druženje uz glazbu

NEDJELJA, 19. 5. 2024. od 10 sati

 • 9:30, službeni program i najava
 • 9:45, zagrijavanje uz glazbu
 • 10:00, start glavne utrke – 6 km
 • 10:00, zagrijavanje uz glazbu
 • 10:20, start utrke – 2km
 • 12:00, finale elit super sprint (500 m)
 • 13:00, dolazak Spidermana i Batmana na zip-line spust
 • 13:00, utrka za djecu (5 – 15 godina, 100 – 300 m)
 • 14:30, igra za spretne posjetitelje
 • 15:00, igra za hrabre posjetitelje
 • 16:00, iznenađenje
 • 16:20, proglašenje pobjednika
 • 16:30, druženje uz glazbu i adrenalin park (radi od 10 sati)

Organizator: PG GELER j.d.o.o.

Suorganizator: ORIJENTACIJSKI KLUB MEĐIMURJE, SELNICA

Pokrovitelji Hog Race Festivala:

Međimurska županija, Općina Sveti Juraj na Bregu, Turistička zajednica Međimurske županije, Benzinska postaja Formula Nedelišće, DJ Flovel, Tehno metal, Međimurje plin, Bim sport Varaždin

Službeno piće: Hell

INFO

PG Geler

Ivana Gorana Kovačića 9A, Mali Mihaljevec, 40311 Lopatinec

T: +385 92 161 6843

ili poruka na FB stranicu

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE