Hoće li se Međimurci cijepiti protiv korone?

Vijest o pronalasku cjepiva protiv koronavirusa ovih je dana top tema. O cjepivu pričaju svi od znanstvenika do običnih ljudi. Jedni vjeruju u njega s punim povjerenjem, drugi čekaju da vide što će se dogoditi, a ima i onih koji i dalje cijelu situaciju nazivaju teorijom zavjere. Mi smo pak pitali naše sugrađane hoće li se cijepiti protiv koronavirusa. (vv, sh)

Anabela Kovačić, Vratišinec – Bez obzira na sve vjerujem u znanost i sigurno ću se cijepiti. Već sam se cijepila protiv sezonske gripe i čekam i ovo cjepivo. A do tada ću se paziti kao i do sada te poštivati sve preporučene mjere.

Mihajlo Hrebak, Čakovec – S obzirom na svoje godine, spadam u tzv. kategoriju ugroženih osoba. Obavezno se cijepim protiv obične gripe pa ću i protiv COVID-a. Moram priznati da oko cijele situacije s pandemijom osjećam veliki pritisak i jedva čekam da se to riješi.

Marija Posavec, Pribislavec – Željno iščekujem to cjepivo i da se konačno tom virusu stane na kraj. Za sada se čuvam, pazim na higijenu ruku, nosim masku i slušam preporuke. I naravno da ću se cijepiti.

Što nam rekli ostali građani pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete nabaviti diljem Međimurja od petka, 13. studenog!

Ostavi komentar