Hoće li građani posjetiti čakovečko prošćenje?

U zadnji je tren odlučeno da će se ovog vikenda od 31. srpnja do 2. kolovoza održati čakovečko proštenje. Tako će u tri dana građani moći prošetati ispod kišobrana i posjetiti 40 izlagača koji će se, kako su rekli iz Grada, držati epidemioloških mjera. Pitali smo građane hoće li posjetiti proštenje, provozati se u lunaparku ili se ipak boje zaraze. Većina kaže da će ići, te se zaraze ne boje jer je sve na otvorenom.

Lucija Jankaš, Novakovec Pa još za sad nisam sigurna, ovisno kako budu moji doma raspoloženi. Nisam baš u strahu od zaraze i željni smo nekakvog izlaska. Lunapark nije za mene, ali se vjerojatno budemo prošetali ispod kišobrana.

Nino Kontrec, Čakovec Pa inače bi došli, ali idemo na more. Ljudi su željni nekakve manifestacije, ali mislim da nije u redu što se do kraja nije znalo hoće li se održati. Prvo je bilo da neće, pa da bude. Mislim da to ljudima baš nije najbolje sjelo.

Dragana Marušić Momčilović, Čakovec Porcijunkulovo je manifestacija koja se održava na otvorenom i ne vidim razlog zašto se ne bih odazvala. Mislim da je to lijepa manifestacija koju svake godine jedva čekamo. S obzirom na to da smo za vikend na svadbi svakako ćemo doći barem u petak.

Što su nam rekli ostali građani pročitajte u anketi našeg aktualnog broja Međimurskih novina!

Foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar