0.1 C
Čakovec
Srijeda, 1 veljače, 2023

Harshdeep Singh iz New Delhija u Indiji i Nina Erce Zupančič iz Ljubljane vjenčali se u Murskom Središću

U petak, 3. rujna upravo u Murskom Središću odlučili su se vjenčati Harshdeep Singh iz New Delhija u Indiji i Nina Erce Zupančič iz Ljubljane.

Poveznica s Murskim Središćom je obiteljska linija mlade, naime, baka je iz Grkaveščaka, a kako su se mladi upoznali u Hrvatskoj, željeli su se u Hrvatskoj i vjenčati.

Nakon ovog neobičnog međunarodnog vjenčanja, mladima je čestitao i sreću poželio, te ih prigodno darivao gradonačelnik Murskog Središća, Dražen Srpak. U šali je napomenuo da svi vjenčani u Gradskoj vijećnici Grada Mursko Središće imaju najmanje 100 godina garancije na brak.

Grad Mursko Središće svoju je upravu i vijeće preselio u zgradu stare škole još prošle jeseni. Riječ je o reprezentativnoj zgradi izgrađenoj 1926. godine u kojoj su znanje stjecale mnoge generacije Središćanaca, a obavljane su i razne druge djelatnosti. Sam ulazni hol ukrašen je simbolima i fotografijama grada i kratkom poviješću Murskog Središća na hrvatskom i engleskom jeziku. Gradska vijećnica nosi simbole grada i Republike Hrvatske, a sve je češća lokacija na kojoj si mladi izražavaju ljubav i vele vječno “da”

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,689SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE