Harley-Davidson Days susret 2020. ovog vikenda u Međimurju

Harlići-Čakovec-2
Detalj s prošlogodišnjeg Harley-Davidson susreta u Čakovcu.

Poklonici najpoznatije motociklističke marke Harley-Davidson ovog vikenda uživat će u ljepotama Međimurja. Harley-Davidson Days susret u organizaciji čakovečkog hotela Castellum okupit će strastvene Harley vozače.

– Stižu iz brojnih gradova Hrvatske, Slovenije, Austrije te Bosne i Hercegovine. Sudionici susreta popunili su turističke kapacitete noćenja u Čakovcu i Sv. Martinu na Muri, što je u ovo vrijeme korona krize odličan turistički događaj za naš kraj, najavio je druženje Harley motorista, Duško Kanižaj jedan od organizatora susreta.

U petak 10. srpnja sudionici susreta Castellum X Harley-Davidson Days 2020 obići će pašnjak s osam kobila u Žabniku te uživati u ljepotama našeg kraja uz rijeku Muru. Život međimurskih konja na ovoj ergeli predstavit će Sara Srša iz Javne ustanove Međimurska priroda. Dan kasnije, u subotu 11. srpnja u prijepodnevnim satima točnije u 10 sati svoje Harley ljubimce njihovi će ih ponosni vlasnici ponosno izložiti svekolikim očima javnosti na Trgu Republike u Čakovcu. Motociklisti će se družiti i u Donjem Međimurju, u Kotoribi.

Sudionici susreta su članovi najveće organizacije ljubitelja motora HOG – Harley Owners Group. Ova globalna organizacija djeluje kao mreža podružnica širom svijeta i okuplja vlasnike motora Harley Davidson. Hrvatski motociklisti među kojima su i  brojni Međimurci također su i članovi udruženja Pleter chapter Croatia.

foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar