Gradski bazeni „Marija Ružić” Čakovec ponovo otvoreni od ovog petka 13. rujna

press remont bazeni (12)
Miodrag Novosel i Ivan Zrna zadovoljno ističu kako je već danas sve spremno za rad bazena

– Već danas je sve spremno za novu sezonu rada Gradskih bazena „Marija Ružić” Čakovec kazao je danas na konferenciji za medije povodom završetka godišnjeg remonta bazena, direktor GP „Ekom“ Miodrag Novosel.

Početkom školske godine otkako su bazeni prije dvadeset godina krenuli s radom kreće se u redovni remont koji je dio godišnjeg plana održavanja bazena. Novosel je naglasio kako je remont obuhvatio zahvate na cijeloj građevini i svim sustavima (bazenska tehnika, termo-tehnička oprema i instalacije, strojarska oprema, elektroenergetska oprema i postrojenja, sustav klimatizacije i ventilacije, popravci na građevini).

Financijska vrijednost radova je unutar planiranog iznosa od 400 tisuća kuna. Ovogodišnji remont je trajao od 2. do 12. rujna. Bazeni svoja vrata otvaraju sutra, u petak 13. rujna prema ustaljenom radnom vremenu od 8 do 22 sata te svaki petak i subotu do 24 sata. Cijena ulaznica ostaje ista prema aktualnom godišnjem cjeniku.

press remont bazeni
Miodrag Novosel, Stjepan Kovač i Ivan Zrna

Predsjednik NO GP „Ekom“ Ivan Zrna naglasio je kako je zadovoljan poslovanjem i radom GP „Ekom”, a gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač istaknuo je kako nije slučajno što je Grad Čakovec dobio titulu Europskog grada sporta. Sve investicije vezano uz GP „Ekom”, kako za bazene tako i za druge pripadajuće sportske objekte, ulažu se s ciljem poboljšanja kvalitete sportske i rekreacijske ponude. Ciljna skupina prvenstveno su građani, mladi i dječji uzrast. U tom smjeru osmišljava se i projekt vanjskih bazena. Kazao je kako se sada nakon završetka javne rasprave na temu vanjskih bazena, kreće u objavu natječaja za projekt, a do kraja godine po izboru projekta raspisat će se natječaj i za izvedbu vanjskih bazena.


GP „Ekom“ posluje pozitivno što potvrđuje i nedavno dobiven certifikat da su čakovečki bazeni poslovni subjekt u skupini poduzeća s najboljom bonitetnom ocjenom u Hrvatskoj te spada u sam vrh bonitetne izvrsnosti.

U proteklih 20 godina usluge čakovečkih bazena koristilo je više od 3 milijuna zadovoljnih korisnika.

foto: rr

 

Ostavi komentar