GRADONAČELNIK SRPAK: Podrazumijeva se ne naplaćivati kamate i to nisu nikakvi specijalni ustupci 

dražen srpak
Dražen Srpak

Podrazumijeva se ne naplaćivati kamate i to nisu nikakvi specijalni ustupci, poručili su u priopćenju iz Grada Mursko Središće, nakon što je krenula “lavina priopćenja iz drugih gradova da građanima neće naplaćivate kamate zbog kašnjenja plaćanja komunalne naknade radi izvanredne situacije zbog korona virusa.

Pred šest godina mi smo svim dužnicima omogućili plaćanje duga za komunalnu naknadu na rate, beskamatno, stoga se to za nas u ovoj situaciji podrazumijeva, poručio je gradonačelnik Srpak.

Grad Mursko Središće zbog koronavirusa ne radi sa strankama, a svi koji trebaju bilo kakvu uslugu mogu se javiti putem telefona ili e-mail. U hitnim slučajevima  će se primiti stranke. Zbog navedenih okolnosti ne radi ni blagajna za naplatu komunalne naknade, a građani koji je plaćaju na taj način platiti će je kad se stanje normalizira i blagajna opet otvori. Neki gradovi sada objavljuju da neće građanima koji će kasniti sa uplatom naplaćivati kamate. Pa naravno da neće ni grad Mursko Središće. Ne smatramo to nikakvim specijalnim postignućem  i ustupkom nego samo normalnim odnosom do građana, poručio je gradonačelnik Srpak.

Ostavi komentar