GRADONAČELNIK Čakovca Stjepan Kovač čestitao Novu 2019. godinu!

Gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač
Gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač

Povodom početka Nove, 2019. godine, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač uputio je čestitku u kojoj stoji:

Poštovane sugrađanke i sugrađani!

Još jednu smo godinu ostavili iza nas. Ulazeći u Novu, radimo planove na predstojeće razdoblje, ali i ocjenjujemo ono što smo uradili u prethodnoj godini. Iskustva koja smo stekli čine nas zrelijima i iskusnijima, te omogućuju da u budućnosti budemo još bolji.

2018. godina za Čakovec je bila uspješna. Značajne rezultate postigli smo na svim poljima, od gospodarstva, preko kulture i obrazovanja pa sve do sporta. Svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u aktivnostima koje su se provodile u našem gradu, bilo da se radi o tvrtkama, ustanovama, udrugama ili pojedincima, najiskrenije zahvaljujem.

Godina koja je pred nama donijet će i uspone i padove, oduševljenja i razočarenja, no siguran sam da će, zahvaljujući svima nama, na kraju biti uspješna. To je zato jer stanovnici Čakovca iskreno vole svoj grad, istinski s njim žive, a svake godine to i pokazuju nastojeći da bude još bolji.

U svoje osobno ime te u ime cijele Gradske uprave želim Vam sretnu i uspješnu Novu 2019. godinu! Neka Vam se u njoj ostvare sve želje, te neka Vaši uspjesi budu dio napretka cijelog društva!

Ostavi komentar