Grad Prelog pogodnostima pomaže svojim studentima

Prelog krediti studenti
Hrvatska poštanska banka i Grad Prelog, 2. ožujka, potpisali su Ugovor o poslovnoj suradnji temeljem Programa dodjele povlaštenih kredita studentima s područja Grada Preloga.
Time je redovnim i izvanrednim studentima s prebivalištem na području Grada Preloga omogućeno financiranje osnovnih troškova života uz posebne HPB-ove studentske kredite. Krediti se koriste sukcesivno, u mjesečnim iznosima, a studenti za vrijeme studiranja ne snose nikakve troškove.
Ugovor o poslovnoj suradnji u prostorima Grada potpisali su gradonačelnik Ljubomir Kolarek i direktorica HPB-ovog Regionalnog centra Varaždin Alenka Erdelja.
– Svjesni smo da je ulaganje u znanje i intelektualni kapital najbolja investicija i osnovni preduvjet jačanja konkurentnosti naše zemlje i uvijek nam je drago biti dio projekta koji potiču mlade ljude na obrazovanje. Prilagođavanjem svojih proizvoda i usluga mogućnostima studenata, nastojimo im olakšati i pojednostaviti studentski život – izjavila je Alenka Erdelja, direktorica regionalnog centra HPB-a Varaždin.
Gradonačelnik Ljubomir Kolarek tom je prilikom izrazio zadovoljstvo novom suradnjom s Hrvatskom poštanskom bankom s kojom Grad surađuje na projektima poticanja razvoja gospodarstva na ovom području.
Hrvatska poštanska banka sudionik je mnogih projekata usmjerenih unaprjeđenju znanja, poticanju kreativnosti mladih ljudi i poboljšaju kvalitete studentskog života, a posljednjih nekoliko godina Banka intenzivno pridonosi povećanju financijske pismenosti učenika i studenata.
Izvor i foto: Grad Prelog

Ostavi komentar