Grad Mursko Središće dodijelio novac Društvu osoba s tjelesnim invaliditetom

U četvrtak, 23. ožujka, u gradskoj vijećnici Grada Mursko Središće, u ime Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, predsjednica Društva Miljenka Radović je potpisivala Ugovor o dodjeli financijskih sredstava za udruge iz Gradskog proračuna Grada Mursko Središće. 

Ovime je osiguran nastavak usluge prijevoza za osobe s invaliditetom, teže pokretne osobe i osobe starije životne dobi s područja Grada Mursko Središće u svrhu obavljanja svakodnevnih životnih potreba, kao što su odlazak kod liječnika, na terapije, banku, poštu, prijevoz na boravak u prostorijama Društva, na manifestacije u organizaciji Društva, na rekreativno plivanje, poludnevni boravak, na druženja Društva i druženja naših srodnih udruga.

Predsjednica Društva Miljenka Radović, zahvalila je gradonačelniku Draženu Srpaku na potpori koju Grad Mursko Središće pruža radu Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije. Napomenula je da Društvo ima 36 članova i nekoliko zaposlenih osoba s područja Grada Mursko Središće kao i da se kroz takav vid suradnje s lokalnom zajednicom omogućava sprječavanje potrebe za institucionalnim smještajem osoba s invaliditetom, a istovremeno doprinosi poboljšanju kvalitete života osoba s invaliditetom, teško pokretnih i starijih osoba s područja Grada Mursko Središće.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE