GOSPODIN SAVRŠENI odabrao svoju savršenu: Hani i Aleksandri slomio srce, odabranica mu Iva!

Goran Jurenec i Iva Runjanin
Goran Jurenec i Iva Runjanin

Finalni tjedan donio je mnogo napetosti među djevojkama, ali i odluku Gospodina Savršenog. U pretposljednjoj epizodi RTL-ova showa ‘Gospodin Savršeni’ Goran Jurenec (39) morao je izabrati kojoj će od preostale tri djevojke dati posljednju ružu. Na ceremoniji je odlučio koja je to djevojka osvojila njegovo srce i tako izabrao Ivu Runjanin (29), piše 24 sata.

Prva djevojka koju je Goran izbacio bila je Aleksandra Mitrović (24). Iako je od samog početka emisije među njima postojala kemija, zgodna Beograđanka na kraju ipak nije uspjela doći do samog kraja i osvojiti Goranovo srce.

– Ne vidim da bih te mogao usrećiti koliko zaslužuješ i odlučio sam se za drugu. Nadam se da mi nećeš zamjeriti i da ćeš mi jednog dana oprostiti – rekao joj je Goran.

Ružu nije dobila ni Zagrepčanka Hana Rodić (21).

– Ne tražim curu, nego partnericu za život. Mislim da si ipak premlada i trebaš još puno toga doživjeti. Ne vidim te pokraj sebe – rekao joj je, a Hana mu je još jednom naglasila da njoj godine nisu bitne i poželjela mu sreću.

Iako obje razočarane, djevojke su ovu priliku iskoristile da ‘zakopaju’ ratnu sjekiru. ‘Džabe smo se klale’, zaključile su na kraju.

– Nažalost, dva srca sam slomio. Kada sam zatvorio oči, Ivina mi se slika pojavila i ja sam znao da je ona ta – rekao je Goran nakon svoje odluke.

Na kraju je došao red na Ivu i Goran se prisjetio njihovog savršenog spoja na Obonjanu i trenutka kad se nije htjela poljubiti s njim.

– Cijelo se vrijeme pitam, bi li me poljubila kad bi bila ta… Ti si ta – rekao joj je i strastveno su se poljubili. Zatim je dobila lančić s rozenkvarcom, kamenom ljubavi, koji će ih uvijek podsjećati na njihov otok ljubavi.

– Uzimaš li ovu ružu? – pitao ju je Goran, nakon čega su se nastavili ljubiti.

Foto: Screenshot RTL

Ostavi komentar