GOSPODARSKA ŠKOLA ČAKOVEC: Najbolja vjenčana frizura Ivane Oršuš

A3-nagrađene učenice s modelima
Nagrađene učenice s modelima

U holu Gospodarske škole održano je školsko natjecanje frizera. Natjecale su se učenice drugog i trećeg razreda: Ema Rošanić, Nensi Andrašec,Viktorija Cipot, Ivana Oršuš, Lorena Habjan, Petra Turk, Paula Taradi i Lucija Recek.

Prosudbeno povjerenstvo odabralo je najbolje frizure, a samim time proglasilo najbolje plasirane učenice. Prvo mjesto osvojila je  Ivana Oršuš, druga je bila Ema Rošanić, a treće mjesto pripalo je Nensi Andrašec. Mentorica učenicama bila je Nives Kocijan.

Zadatak učenica bio je izrada vjenčane frizure prema zadanoj fotografiji. Fotografija frizure bila je zalijepljena na ogledalima radnog mjesta i učenicama poznata neposredno prije samog natjecanja. Frizura je  morala biti izrađena što sličnije prema zadanoj izvornoj fotografijiu skladu s modnim trendovima. Ukrasne linije na frizuri morale su činiti sklad i nisu smjele biti pretjerano naglašene. Učenice su se trebale pridržavati zadanog vremena friziranja, dozvoljena im je bila upotreba ukrasa koji nisu smjeli prekrivati više od 20% ukupne površine glave, a zabranjeno je bilo korištenje umetaka od kose, ekstenzija i podupirača bilo koje vrste .Modeli učenicama bile su njihove školske kolegice.

Prema novom modelu natjecanja frizere očekuje međužupanijsko natjecanje koje će se u veljači održati u Gospodarskoj školi Čakovec.

Atmosfera s natjecanja
Natjecateljice

 

 

Ostavi komentar