Goran Vugrinec Goc otvara novu stand up sezonu u Casa Latini

BEST OF _ GOC

U petak 25. siječnja u Casa Latina kreće nova stand up sezona. Pvi stand up komičar koji će ove godine gostovati u ovom popularnom čakovečkom ugostiteljskom objektu je Goran Vugrinec Goc s programom pod nazivom „Best of”.

ŠTO JE BEST OF GORAN VUGRINEC?
Najjače fore karijere samo za vas! Kroz devet godina življenja stand-upa Goran je skupio pozamašnu količinu materijala, a sada je vrijeme da poslušate najbolje od njega. Gotovo 120 minuta pomno uzgajanih fora, njegovanih brojnim nastupima, ispričanih nevjerojatnom strašću te energijom koja će vas opiti.

Topla preporuka ako patite od manjka smijeha, negativnog pogleda na život, sivila realnosti ili kronične depresije. Nažalost klinci neće moći uživati u showu jer program nije primjeren za mlađe od 16 godina.

TKO JE GORAN VUGRINEC?
Kažu za Gorana – dečko s kvarta, simpatičan, duhovit, hiperaktivan. Na stageu baca fore dobre k’o produženi vikend, a kao voditelj zagrijat će ekipu i na karminama.

Ima više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske. Priča engleski bolje od velike većine hrvatskih političara, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu “Klub Smijeha” te “Standupexpressu” na Comedy Centralu Extra te je uz to i voditelj je najpopularnijeg hrvatskog pub kviza – KOZa: Kviz općeg znanja.

Prodaja ulaznica kreće u srijedu 16. siječnja na šanku Casa Latina Cluba po cijeni od 40 kuna (ako ne budu rasprodane, na dan nastupa cijena ulaznice bit će 50 kuna).

 

Ostavi komentar