Glavni projekt 2018. je rekonstrukcija spomenika Poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima

branitelji prijem Grad Čakovec

Povodom božićnih blagdana, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač te zamjenici Mario Medved i Zoran Vidović, primili su predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata, koje djeluju na našem području.

– Skori završetak godine te predstojeći blagdani prilika su da rezimirano napravljeno u prethodnoj godini te se „preporučimo“ za suradnju u idućoj godini. S braniteljskim udrugama u proteklom razdoblju odlično smo surađivali te će tako biti i u budućnosti – rekao je među ostalim gradonačelnik Stjepan Kovač.

Kao glavni projekt u sljedećoj godini istaknuta je rekonstrukcija spomenika Poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u čakovečkom Perivoju Zrinskih, koja će se na inicijativu Grada Čakovca provesti u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja i Međimurskom županijom.

Okupljenima se obratio i zamjenik Zoran Vidović, koji je rekao da su vrata grada za njih otvorena. Programi i projekti udruga i u narednoj godini sufinancirati će se iz Gradskog proračuna, za što su osigurana sredstva.

Predstavnici udruga zahvalili su se na suradnji, ističući da je Grad Čakovec uvijek imao sluha za njihove potrebe, ali i bio na pomoći kad je trebalo pomagati njihovim članovima, ali i svim braniteljima.

Ostavi komentar