FOTO: Vrtni centar Iva otvorio novu poslovnicu u Dugom Selu kraj Zagreba!

Vrtni centar Iva nakon centralne poslovnice u Štefancu i druge u Koprivnici, otvara novu poslovnicu u Dugom Delu kraj Zagreba.

Vrtni centar Iva iz Štefanca dobro je poznato mjesto svim zaljubljenicima u biljke i vrtlarstvo, a od danas je još bliže svima u okolici Zagreba.

U Lukarišću nadomak Dugog Sela, na adresi Šašec 31 otvorena je nova poslovnica, a njezino radno vrijeme je svakim radnim danom od 8 do 17 i subotom od 8 do 13 sati, a povodom otvorenja za sve kupce imaju posebne popuste i pogodnosti.

 

U tjednu otvorenja, od 18. do 23. listopada, Vrtni centar Iva u Dugom Selu svakom kupcu daje popust od 10%, neovisno o iznosu i načinu plaćanja.

 

Također, svi kupci koji kupe u iznosu većem od 200 kuna i ispune kupon, sudjeluju u nagradnoj igri čiji će se pobjednik odabrati u ponedjeljak, 25. listopada, a dobitnik osvaja Bonsai formu – Juniperus Gray Owl.

 

Vrtni centar Iva u Dugom Selu u svojoj ponudi ima raznovrsno unutarnje i vanjsko bilje, a posjetitelji mogu odabrati različite sorte javora, cedrova, bonsai forme, pompon i spirale, clematisa, erica, calluna kao i supstrate, gnojiva, ukrasne tegle za unutarnji i vanjski prostor, ali i mnogo drugih dodataka za vrtlarenje.

FOTO: zagreb.info, 01portal.hr

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE