FOTO Virutalna uživancija: Čudesan svijet kroz fotografije našeg Petra Sabola!

Petar Sabol
Petar Sabol

Za sve one koji su željeli, ali zbog trenutne situacije nisu stigli pogledati izložbu Petra Sabola Čudesan svijet, fotografije su online objavili iz Muzeja Međimurja Čakovec.

– S obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz koronavirus i nemogućnost posjete muzejima, odlučili smo podijeliti fotografije naše zadnje izložbe (koja još uvijek traje) virtualno na društvenim mrežama, da barem ovako posredno možete uživati u njima, poručili su na društvenim mrežama iz Muzeja Međimurja Čakovec.

Petar Sabol Sharpeye najnagrađivaniji je hrvatski fotograf koji je u vrlo kratkom razdoblju bavljenja fotografijom postigao vrhunske rezultate impresivnih razmjera. Rođen je 1981. u Čakovcu. Fotografijom se počeo baviti 2007. Od samoga početka svojega fotografskog rada očaran je prirodom i njezinim svijetom, pogotovo područjem makrofotografije. Njegove fotografske slike prikazuju i dočaravaju trenutke iz života prirode koje je većini ljudi teško ili gotovo nemoguće vidjeti u stvarnosti zbog sve većega otuđenja od prirode. Zahvaljujući vrlo predanome i sistematičnome radu, bilježi nevjerojatne kadrove u kojima je glavni kompozicijski sastojak najljepše prirodno svjetlo. Tim idealiziranjem ljepote prirode zauzima svoj čvrsti pozitivni stav prema ljepoti i čudesnosti prirode.

U nastavku uživajte u fotografijama!

 

Ostavi komentar